Λανσάρισμα Συλλογής Γυαλιών Sergio Tacchini από την Opticomm Hellas

Η πρώτη συλλογή γυαλιών Sergio Tacchini που έχει σχεδιαστεί, παραχθεί και διανέμεται από το group Mondottica, μας μεταφέρει την  αθλητική κληρονομιά και φιλοσοφία της μάρκας από τα γήπεδα τένις στους δρόμους.

Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου εστιάζεται σε τρεις σχεδιαστικές σειρές: η ΜΠΛΕ σειρά, με διαχρονικά κλασικούς συμβολισμούς εμπνευσμένους από τη fashion πλευρά της της μάρκας, η ΚΟΚΚΙΝΗ, που εστιάζει σε τεχνικά στοιχεία του τένις  και η ΠΡΑΣΙΝΗ  που αποτίει φόρο τιμής στο πλούσιο αρχείο και τα πιο εμβληματικά κομμάτια της.

ST5007 696χ300

Κάθε σχέδιο έχει το δικό του δυνατό χαρακτήρα, με μια κλασική και κομψή αισθητική και το ίδιο Sergio Tacchini λογότυπο.

ST5002 696χ300

Η κατηγορία των γυαλιών οράσεως αποπνέει την ίδια εμπιστοσύνη, με vintage αναφορές και μια στροφή σε κλασικά σχέδια.

ST5001 002black 696χ300

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BRAND SERGIO TACCHINI

ST5003 696χ300

Το Sergio Tacchini, είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο αθλητικό, ιταλικό σήμα με μεγάλη κληρονομιά, που  ιδρύθηκε το 1966 από τον ιταλικό τενίστα Sergio Tacchini. Με την πάροδο των ετών, το όνομα της μάρκας έγινε συνώνυμο με το ιταλικό στιλ και την κομψότητα και τα ενδύματα κέρδισαν διεθνή αναγνώριση μέσα από τους μεγαλύτερους πρωταθλητές τένις όλων των εποχών: John McEnroe, Jimmy Connors, Vitas Gerulaitis, Mats Wilander, Gabriela Sabatini, Pete Sampras, Pat Cash, Martina Hingis και Novak Djokovic, με τους οποίους η μάρκα έχει φτάσει σε 37 νίκες Grand Slam. Σήμερα το brand παραμένει ηγέτης στο ιδιαίτερο αθλητικό ρούχο, με την αυθεντικότητά της να προέρχεται από το DNA του τένις για τους απαιτητικούς καταναλωτές που επιδιώκουν να συνδυάσουν την κομψότητα με ένα active lifestyle. To Sergio Tacchini είναι επίσημος τεχνικός χορηγός του Rolex Monte-Carlo Master τουρνουά τένις.

Το brand Sergio Tacchini διανέμεται κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά από την Opticomm Hellas.                              

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4