Η Συλλογή Γυαλιών Max Mara για τη Σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020

MaxMara logo 600x315ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Η συλλογή γυαλιών Max Mara για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 παρουσιάζει νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως που χαρακτηρίζονται από μια ιδανική ισορροπία μεταξύ πολυεπίπεδων όγκων σε φυσικούς τόνους και αιθέριων γεωμετριών και συνδυάζονται με κομψές και φρέσκες αποχρώσεις. 

Ισορροπώντας ανάμεσα στην διαχρονική κομψότητα και τις σύγχρονες τάσεις, οι νέες προτάσεις γυαλιών αναδεικνύονται από ξεχωριστές λεπτομέρειες, όπως είναι η χαρακτηριστική βελόνα που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του εμβληματικού παλτό Max Mara, που αποδίδεται ως μινιμαλιστική, γραφιστική γραμμή στους βραχίονες, το εποχικό #maxmaragramlogo στους βραχίονες και τοχαρακτηριστικό μεταλλικό στοιχείο «Πρίσμα» - σύμβολο της γυναίκας Max Mara. 

Η παλέτα περιλαμβάνει ξεχωριστές και εκλεπτυσμένες αποχρώσεις, όπως οι φυσικοί τόνοι της διάστικτης ταρταρούγας και το κλασσικό μαύρο, καθώς και κλασσικά γαλβανιζέ χρώματα για τα μεταλλικά μοντέλα, που συμπληρώνονται από παστές και ντεγκραντέ τόνους για τους φακούς, σε καφέ, πράσινο και μπεζ. 

MM EVE: ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΜΟΔΑΣ ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 
Αιθέρια και ελαφριά, αυτά τα μεταλλικά γυαλιά ηλίου που παρουσιάστηκαν την επίδειξη μόδας Max Mara Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 διαθέτουν υπερμεγέθεις φόρμες πιλότου εμπνευσμένες από την δεκαετία του εβδομήντα και ψηλή γέφυρα που τονίζεται από μια ασετάτ λεπτομέρεια στο ίδιο παστέλ χρώμα με αυτών των φίνων αποχρώσεων των φακών.

Οι λεπτοί μεταλλικοί βραχίονες αποτελούν μια νέα γραφιστική εκδοχή της βελόνας που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του εμβληματικού παλτό Max Mara και διακρίνονται για το διακριτικά χαραγμένο λογότυπο στην κυλινδρική μεταλλική λεπτομέρεια. 

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει εκλεπτυσμένους τόνους που συνδυάζονται με φακούς με εφέ «μέικαπ»: χρυσό/λευκό με γκρι φακούς, χρυσό/μπεζ με καφέ ντεγκραντέ φακούς, χρυσό/καφέ με σκούρους καφέ φακούς, μαυρισμένο ασημί/χακί με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, ασημί/κίτρινο με κίτρινους φακούς.

MAXMARA 1

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ MM BERLIN I/G & MM BERLIN II/G, ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ MM 1424:
Με έμπνευση από την resort επίδειξη μόδας Max Mara Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 αυτά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως έχουν δημιουργηθεί αριστοτεχνικά από ασετάτ υψηλής πυκνότητας και ενώ διαθέτουν έντονους και πολυεπίπεδους όγκους, παραμένουν ταυτόχρονα εξαιρετικά ελαφριά και άνετα. 

Οι βραχίονες ξεχωρίζουν για το σύμβολο #maxmaragram, το ρετρό λογότυπο Max Mara που δημιουργήθηκε το 1958, ενώ το εμβληματικό ήμισυ του πρίσματος διακρίνεται ανάγλυφο στα ακροβραχιόνια.

Τα γυαλιά ηλίου MM BERLIN I/G διατίθενται σε διάστικτη γκρι ταρταρούγα με γκρι φακούς, κίτρινη ταρταρούγα με καφέ φακούς, σκούρα ταρταρούγα με μπλε φακούς, μαύρο με γκρι φακούς 

Τα γυαλιά ηλίου MM BERLIN ΙΙ/G διατίθενται σε κίτρινη ταρταρούγα με καφέ φακούς, κρεμ με γκρι φακούς, σκούρα ταρταρούγα με μπλε φακούς, μαύρο με γκρι φακούς. 

Τα γυαλιά οράσεως MM 1424 διατίθενται σε κίτρινη ταρταρούγα, κρεμ, σκούρα ταρταρούγα, μαύρο.

MAXMARA 2 

MM FANCY I & MM FANCY II
Αυτά τα διαχρονικά γυαλιά ηλίου γοητεύουν με την εξαιρετικά θηλυκή ρετρό αίσθηση της δεκαετίας του εβδομήντα που αποπνέουν, με τις υπερμεγέθεις τετραγωνισμένες ή στρογγυλεμένες τους φόρμες. Η χρήση επιλεγμένου ασετάτ κορυφαίας ποιότητας σε κομψές αποχρώσεις της ταρταρούγας προσφέρει έναν αέρα πολυτέλειας στα μοντέλα αυτά, με τους βραχίονες να στολίζονται από την μεταλλική εκδοχή της λεπτομέρειας «Πρίσμα».

Τα γυαλιά ηλίου MM FANCY I και MM FANCY II διατίθενται σε μελί ταρταρούγα με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, σκούρα ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με σκούρους γκρι ντεγκραντέ φακούς.

MAXMARA 3 

H συλλογή γυαλιών MAX MARA παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group, την ιταλική κατασκευαστική εταιρεία και παγκόσμιο ηγέτη με ποιότητα και εμπιστοσύνη στον τομέα των πολυτελών γυαλιών ηλίου, γυαλιών οράσεως και αθλητικών γυαλιών. Με εμπνευσμένο σχεδιασμό και την καθοδήγηση των μαρκών, η Safilo μεταφράζει τον εξαιρετικό σχεδιασμό σε εξαιρετικά προϊόντα χάρη σε μία ανώτερη δεξιοτεχνική εμπειρία που χρονολογείται από το 1878. Με διεθνή παρουσία μέσω θυγατρικών σε 40 χώρες -σε Βόρεια και Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία, Ειρηνικό και Κίνα- και περισσότερο από 50 συνεργάτες αντιπροσώπους σε key markets, η  Safilo έχει δεσμευτεί για την ποιοτική διανομή των προϊόντων της σε περίπου 100.000  επιλεγμένα σημεία πώλησης, παγκοσμίως. 

Το χαρτοφυλάκιο Safilo περιλαμβάνει τις ιδιόκτητες μάρκες - Carrera, Polaroid, Smith, Safilo,  και τις αδειοδοτούμενες μάρκες: Dior, Dior Homme, Fendi, Banana Republic, BOSS, David Beckham, Εlie Saab, Fossil, Givenchy, havaianas, Ηugo, Jimmy Choo, Juicy Couture, kate spade new york, Levi’s, Liz Claiborne, Love Moschino, Marc Jacobs, Max Mara, Missoni, M Missoni, Moschino, Pierre Cardin, rag&bone, Rebecca Minkoff, Saks Fifth Avenue, Swatch και Tommy Hilfiger.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4