Η Νέα Collection Karen Millen για το 2020 από την Opticomm

Από την κομψή απλότητα της έξυπνης αισθητικής στο προκλητικό πνεύμα του σύγχρονου σχεδιασμού, η Karen Millen παρουσιάζει την τελευταία συλλογή γυαλιών ηλίου σε 3 επίπεδα

–Essentials, Luxe & Atelier-ως το βασικό αξεσουάρ για τις κοσμοπολίτικες γυναίκες. 

karen millen banner 768x280

The Everyday Essentials 

‘All time classic’, ‘Οversized’, ευκολοφόρετες φόρμες συμπληρώνουν το γυναικείο outfit όλη την ημέρα με κλασική φινέτσα και λάμψη. 

Το διακριτικό εγχάρακτο λογότυπο με την υπογραφή Karen Millen στους διάφανους κρυσταλλικούς βραχίονες και στα επιρύνια, τα leopard τυπώματα και λεπτομέρειες μεταλλικής αλυσίδας στους βραχίονες σηματοδοτούν την βασική συλλογή γυαλιών, προσδίδοντας της τη δική της ταυτότητα. 

Luxe range, the Fashion favourites 

Η Luxe είναι η πιο trendy σειρά της συλλογής με μοντέρνες φόρμες και πολυτελή φινιρίσματα και λεπτομέρειες. Λεπτομέρειες όπως η πολύ-αγαπημένη αλυσίδα, συνώνυμη με τη συλλογή τσαντών, που κοσμεί τους σκελετούς, η παστέλ παλέτα χρωμάτων του διαφανούς acetate, οι μεταλλικές λεπτομέρειες στη γέφυρα των σκελετών, η ‘chevron’ υπογραφή σε κάποια μοντέλα που παραπέμπει στο αρχικό ‘Κ’ του brand, χαρακτηρίζουν τη σειρά Luxe και γίνονται συνώνυμα του προσεγμένου και θηλυκού στυλ της γυναίκας Karen Millen. 

Atelier range, Sartorially Elegant Eyewear 

Η σειρά αξιοποιεί τις σημαντικές φόρμες και κατευθύνσεις της πασαρέλας μόδας που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα, την κομψότητα και τη γοητεία της γυναίκας Karen Millen. Για τη συλλογή ηλίου 2020 όλα τα μοντέλα της Atelier σειράς είναι διακοσμημένα με εντυπωσιακούς κρυστάλλινους βραχίονες και διακριτικά χαραγμένο το λογότυπο. Επιπλέον, η δεξιοτεχνία κατασκευής προβάλλεται μέσα από τους γεωμετρικούς και λοξά κομμένους (μπιζουτέ) φακούς που δημιουργούν ένα high- fashion look και αναδύουν μια εκλεπτυσμένη πολυτέλεια. Τα μοντέλα διατίθενται σε χρυσό, ροζ χρυσό και ασήμι-χρυσό, με ντεγκραντέ χρωματιστούς φακούς. 

Karen Millen Seira 1024x210

Το brand Karen Millen διανέμεται κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά από την Opticomm Hellas.

www.opticomm.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4