Το Ίδρυμα Etnia Barcelona δωρίζει 150.000 πλαίσια γυαλιών!

Το Ίδρυμα Etnia Barcelona εγκαινίασε το πρόγραμμα «Opticians With You», ένα διεθνές φιλανθρωπικό έργο που στοχεύει να βοηθήσει οικογένειες που έχουν επηρεαστεί αρνητικά από την κρίση COVID-19.
Από το 2016, το Ίδρυμα Etnia Barcelona υποστήριξε σχεδόν 50.000 οικογένειες και, ειδικότερα, παιδιά από διαφορετικό κοινωνικό υπόβαθρο, δεδομένης της άμεσης συσχέτισης μεταξύ προβλημάτων όρασης, ποσοστών εγκατάλειψης και κοινωνικών προβλημάτων. Αυτό το έργο στοχεύει στο να βελτιώσει την οπτική υγεία και την ποιότητα ζωής τους.

Δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης, το Ίδρυμα Etnia Barcelona αποφάσισε να επεκτείνει τη σφαίρα δράσης του και προωθεί το έργο Opticians With You ακόμη περισσότερο.

02 OpticiansWithYou 08 868x1024 

Αυτό το έργο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει προσωπικά άτομα των οποίων οι οικονομικές δυνατότητες έχουν υποστεί ως αποτέλεσμα της πανδημίας. Το Ίδρυμα, με τη συνεργασία οπτικών σε όλο τον κόσμο, θα στείλει 150.000 καρέ από τη μάρκα, εντελώς δωρεάν, σε ευάλωτα άτομα ή οικογένειες που χρειάζονται γυαλιά και δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά ως αποτέλεσμα της κρίσης COVID-19.

03 OpticiansWithYou 09

Το έργο, το οποίο υπερασπίζεται το δικαίωμα των ατόμων να έχουν σωστό όραμα και καλύτερη ποιότητα ζωής, θα υλοποιηθεί μέσω των οπτικών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα μη κερδοσκοπικών οπτικών του Ιδρύματος. Αυτοί οι οπτικοί παίζουν θεμελιώδη ρόλο στον εντοπισμό ατόμων ή οικογενειών στις κοινότητές τους που περνούν οικονομικά δύσκολους καιρούς. Γίνονται τα μάτια του Ιδρύματος για να εντοπίσουν και να προσφέρουν αυτή τη βοήθεια σε όποιον τη χρειάζεται.

Οι συνηθισμένοι εταίροι του Ιδρύματος αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία επειδή καταλαβαίνουν ότι αυτή η φιλανθρωπική προσπάθεια είναι θεμελιώδης όταν αντιμετωπίζουμε μια παγκόσμια κρίση. Οι Opticians With You θα διαρκέσουν έως τις 31 Δεκεμβρίου. Θα επιτρέψει σε πολλές οικογένειες να έχουν πρόσβαση στη φροντίδα των ματιών που χρειάζονται για να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και χρειάζονται διόρθωση της όρασης μπορούν να μιλήσουν με έναν από τους οπτικούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα για να λάβουν περισσότερες πληροφορίες.
Μάθετε περισσότερα στο www.etniabarcelonafoundation.org .

04 Optician Said

 

Πηγή: Optical Journal

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4