Ακυρώθηκε η SILMO Paris 2020. Rendez-vous à Paris πλέον στις 24-27/9/2021

"SILMO Paris 2020, μια υπεύθυνη απόφαση, ένας εξορθολογισμένος και δεσμευτικός μηχανισμός για τη στήριξη του τομέα της οπτικής οδεύει πλέον προς το 2021, ακυρώνοντας την φετινή διοργάνωση"

SILMO LOGO 200X200

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρίσι, 23 Ιουλίου 2020

Αγαπητοί συνεργάτες της Silmo,

Από την αρχή της πανδημίας του COVID 19 και της επιπτώσεις του στην παγκόσμια υγεία με αποτέλεσμα  τη  διεθνή οικονομικής κρίση που ακολούθησε, αναλάβαμε σαφείς δεσμεύσεις και θέσαμε σε εφαρμογή ισχυρά μέτρα για την προστασία και τη στήριξη των επιχειρήσεων του τομέα σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

Συγκεκριμένα, δεσμευτήκαμε να αποφασίσουμε στα μέσα Ιουλίου σχετικά με τη διεξαγωγή της έκθεσης για το  2020 της Silmo Paris, βάσει διαφόρων κριτηρίων που συνδέονται με τις βασικές αρχές της εκδήλωσης αλλά και με το διεθνές, υγειονομικό και πολιτικό πλαίσιο.

Ενθαρρυμένοι από τη σαφή ανάκαμψη της δραστηριότητας μεταξύ των οπτικών, ενθαρρυνόμενοι από την ευνοϊκή πραγματικότητα σε σχέση με τα καθορισμένα κριτήρια υγείας, πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να επιβεβαιώσουμε και να διεξάγουμε την έκθεση του 2020, από τις 2 έως τις 5 Οκτωβρίου στο Παρίσι Nord Villepinte.

 Αλλά όταν οι εγγεγραμμένες εταιρείες θα πρέπει να επιβαρυνθούν με νέο κόστος για την οριστικοποίηση της συμμετοχής τους στην έκθεση και όταν οι επισκέπτες θα έπρεπε να αρχίσουν να προετοιμάζουν το ταξίδι τους ενώ  εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές αβεβαιότητες σχετικά με την ομαλή λειτουργία της έκθεσης και ελλείψει βραχυπρόθεσμης προβολής, το Διοικητικό Συμβούλιο της SILMO, σε συνεργασία με τον συνεργάτη της COMEXPOSIUM, πήρε με λύπη την απόφαση να μην επιβεβαιωθεί η διοργάνωση της Silmo Paris 2020 στο Παρίσι Nord Villepinte όπως είχε προγραμματιστεί.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 688 εγγεγραμμένους εκθέτες που έχουν δείξει μεγάλο επιχειρηματικό θάρρος διατηρώντας τη συμμετοχή τους στο Silmo Paris 2020, παρά την κρίση που βιώνουμε.

"Η Silmo είναι πολύ περισσότερο από ένα σαλόνι προβολής των οπτικών! "

 Σε αυτό το εξαιρετικό πλαίσιο, η ευελιξία είναι απαραίτητη.

Συνεπώς, θα διατηρήσουμε τη δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε την επανάληψη της δραστηριότητας του κλάδου, να εκπληρώσουμε την αποστολή μας για την προώθηση δημιουργιών και καινοτομιών και να συνεχίσουμε τη δέσμευσή μας για οπτικά και γυαλιά.

Γι 'αυτό,

  Από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο του 2020, η Silmo θα συναντηθεί με οπτικούς, στη Γαλλία και στην Ευρώπη. Το "Silmo Hors les Murs" θα προσφέρει εκδηλώσεις που ανταποκρίνονται στις δεσμεύσεις μας να υποστηρίξουμε τη βιομηχανία, ενώ είμαστε πιστοί στο πνεύμα φιλικότητας του Silmo!

Αυτή η άνευ προηγουμένου επιχείρηση θα ξεκινήσει στις 4 και 5 Οκτωβρίου 2020 στην καρδιά του Παρισιού και θα συνεχιστεί κάθε Δευτέρα του Οκτωβρίου σε διάφορες πόλεις όπως το Μπορντό, η Λυών, η Ρεν και οι Βρυξέλλες. (όπου το πρόγραμμα ολοκληρώνεται).

 Σε διαφορετική περίπτωση,

  Η έκδοση Silmo d'Or 2020 διατηρείται και είναι ανοιχτή σε όλες τις εταιρείες που έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα.

Η Silmo Academy θα απονείμει για άλλη μια φορά υποτροφία φέτος για την υποστήριξη και την

έρευνα στον οπτικό κλάδο και τις οπτικές επιστήμες.

Μέσω μιας ειδικής εφαρμογής, Silmo Next, εργαστήριο ιδεών, πολυεπιστημονικός χώρος συζήτησης.

Η δημιουργία και η καινοτομία, θα παρουσιάσουν μια περίληψη του έργου που ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια σχετικά με το μέλλον του τομέα, τις εξελίξεις προϊόντων καθώς και το επάγγελμα του οπτικού:

"Προς ένα μέλλον τεχνολογικά υπεύθυνων οπτικών και γυαλιών"

 Αγαπητέ συνεργάτη και φίλε της Silmo, αυτή το εργαλείο είναι "εξαιρετικά συνηθισμένη" για την έκθεση του 2020 ...

Ραντεβού στη  SILMO 2021 που θα σας καλωσορίσει ξανά στο Parc des Expositions de Paris Nord Villepinte από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2021.

 Σας ευχαριστούμε θερμά για την αφοσίωσή σας στη Silmo Paris και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε πολύ σύντομα.

Amélie Morel
Présidente de l’Association SILMO

SILMO 1024X256

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4