Η Ολοκαίνουργια Συλλογή Kokoro από την Oakley & τον Καλλιτέχνη Meguru Yamaguchi

Η Oakley® λανσάρει τη νέα συλλογή Kokoro που σχεδιάστηκε από τον διάσημο καλλιτέχνη Meguru Yamaguchi, που δημιουργήθηκε για να εμπνεύσει και να ενώσει τους αθλητές όλων των ικανοτήτων μέσω ενός κοινού Love of Sport.

Για να σηματοδοτήσει την έναρξη και να γιορτάσει αυτό το μήνυμα, η Oakley κάνει μια δωρεά 200.000 $ για να υποστηρίξει το Ταμείο Αλληλεγγύης COVID-19 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), μοιράζοντας την αγάπη να υποστηρίξει το παγκόσμιο έργο τους, βοηθώντας τις χώρες να αποτρέψουν, να εντοπίσουν και να ανταποκριθούν στην πανδημία COVID-19.

«Kokoro», μια ιαπωνική λέξη που σημαίνει «καρδιά, μυαλό; πνεύμα" και ενοποιεί τους αθλητές όλων των ικανοτήτων, καθημερινούς επαγγελματίες. Ενσωματώνοντας τη λαμπρότητα και την ομορφιά της ανθρωπότητας, η συλλογή στοχεύει να εμπνεύσει την αίσθηση του ανήκειν και της κοινότητας σε μια εποχή όπου η ανάγκη δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη.

Oakley 2Μέγκουρου Γιαμαγκούτσι

Η Όκλεϋ κάλεσε τον καλλιτέχνη Meguru Yamaguchi που γεννήθηκε στο Τόκιο και έχει έδρα το Μπρούκλιν, για να σχεδιάσει τη συλλογή λόγω του μοναδικού του στυλ που ωθεί τις δυνατότητες της τέχνης, της κίνησης και της φόρμας, δημιουργώντας «γλυπτούς πίνακες». Ο Meguru συναντήθηκε με τους δημιουργικούς της Oakley, τους σχεδιαστές και τους αθλητές της Team Oakley για να εξερευνήσουν τις ενοποιητικές ιδιότητες του αθλητισμού προτού φέρουν στη ζωή ένα μοναδικό έργο τέχνης του. Κάθε μεμονωμένο προϊόν είναι εντελώς μοναδικό, που έχει δημιουργηθεί μέσω μιας εξειδικευμένης τεχνικής περιστροφής χρησιμοποιώντας μια ειδικά σχεδιασμένη μηχανή που δημιουργήθηκε ειδικά από τους μηχανικούς της Oakley για να αναπαράγει το στυλ πινελιών του Meguru.

«Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος όταν η Oakley με κάλεσε να συνεργαστούμε, καθώς είμαι οπαδός της μάρκας από τις μέρες μου στο σχολείο», δήλωσε ο Meguru. «Όταν ήρθα σε επαφή με τους αθλητές ως μέρος της φάσης ανακάλυψης, συγκινήθηκα από το ενωμένο πάθος τους για τον αθλητισμό. Ο σχεδιασμός μιας συλλογής που ήταν εμβληματικό αυτού του κοινού πάθους ήταν ο πυρήνας της διαδικασίας μου και είμαι ενθουσιασμένος με τα αποτελέσματα. "

Το Ταμείο Αλληλεγγύης COVID-19 του Π.Ο.Υ. υποστηρίζει παγκόσμιες προσπάθειες για τον εντοπισμό και την κατανόηση της εξάπλωσης του ιού, διασφαλίζει ότι οι ασθενείς λαμβάνουν τη φροντίδα που χρειάζονται, διασφαλίζουν ότι οι εργαζόμενοι της πρώτης γραμμής λαμβάνουν βασικές προμήθειες και επιταχύνουν τις προσπάθειες για την ανάπτυξη εμβολίων, δοκιμών και θεραπειών.

Oakley 3 4

«Η Συλλογή Kokoro γιορτάζει το πώς μια παγκόσμια αγάπη για τον αθλητισμό μπορεί να ενοποιήσει την κοινότητά μας», δήλωσε ο Ben Goss, Διευθυντής Global Marketing της Oakley. «Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε την υποστήριξή μας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος αντιμετωπίζει την παγκόσμια πανδημία με πάθος και ακρίβεια.»

«Είμαι ευγνώμων στην Oakley για αυτήν τη γενναιόδωρη και δημιουργική συνεισφορά στο Ταμείο Αλληλεγγύης COVID-19», δήλωσε η Elizabeth Cousens, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ιδρύματος των Ηνωμένων Εθνών. «Η Συλλογή Kokoro προάγει το πνεύμα της παγκόσμιας αλληλεγγύης που θα είναι απαραίτητη για να νικήσουμε αυτόν τον ιό. Είμαστε πραγματικά πιο δυνατοί όταν συνεργαζόμαστε, ως μία ομάδα."

Oakpley Kokoro 5

Η συλλογή Kokoro κυκλοφορεί με τα Flak® 2.0 XL, Radar® EV Path®, Radarlock® Asia Fit, Flak 2.0 Asia Fit, Sutro, Frogskins®, Frogskins Asia Fit, EVZero ™ Blades, Flight Jacket, Jawbreaker ™ και Airbrake® MX γυαλιά. Όλα τα κομμάτια της συλλογής είναι εξοπλισμένα με την κορυφαία τεχνολογία φακών Prizm ™ της Oakley, σχεδιασμένη για να βελτιώνει το χρώμα και την αντίθεση, ώστε οι αθλητές να μπορούν να δουν περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Πηγή: Optical Journal

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4