Η Lucyd Κυκλοφορεί το Νέο Smartglass

Η Lucyd ιδρύθηκε το 2017 και στόχος της είναι είναι να αναβαθμίζει τα γυαλιά των καταναλωτών  με νέα τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Παρέχοντας όμορφα και οικονομικά γυαλιά, βοηθά τους καταναλωτές να προστατεύσουν την όρασή τους και να παραμείνουν ασφαλείς συνδεδεμένοι με την ψηφιακή τους ζωή...

Στις ΗΠΑ, κάθε επτά λεπτά ένας πεζός ή ποδηλάτης συγκρούεται με ένα όχημα. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή τόσο οι οδηγοί όσο και οι πεζοί συχνά αποσπάται η προσοχή τους από τα smartphone τους. Με τα γυαλιά Bluetooth της Lucyd, οι χρήστες τους μπορούν να διατηρήσουν την προσοχή τους και να έχουν επίγνωση της κατάστασης κοιτάζοντας ευθεία μπροστά και χρησιμοποιώντας τη φωνή τους για να λαμβάνουν κλήσεις και να αλληλεπιδρούν με τα τηλέφωνά τους χωρίς να τα αφαιρούν από τις τσέπες τους.
Επιπλέον, με τα μικρά ηχεία στους βραχίονες των γυαλιών, οι χρήστες μπορούν να ακούνε μουσική και να λαμβάνουν κλήσεις χωρίς να έχουν τίποτα στο αυτί τους, επιτρέποντάς τους να ακούουν την περιβάλλουσα από ήχους κίνηση.

Για να αναπτύξει μια βάση των δραστηριοτήτων της στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Lucyd δημιούργησε μια θυγατρική εταιρεία με την επωνυμία Innovative Eyewear, Inc. καθιστώντας τα έξυπνα γυαλιά της βολικά διαθέσιμα στους καταναλωτές της στον ιστότοπό της, Amazon και Walmart.com.

Η Lucyd έγινε η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που έδωσε έξυπνα γυαλιά συνταγογραφούμενα σε περισσότερες από 100 χώρες. Ήταν επίσης ο ηγέτης της αγοράς στο σχεδιασμό μιας σειράς έξυπνων γυαλιών ηλίου σε δέκα μοτίβα, καθιστώντας τη έτσι μια κορυφαία καινοτόμο εταιρία στο χώρο και πριν από μερικές μια από τις πιο σημαντικές και καλύτερα χρηματοδοτούμενες εταιρείες στο χώρο.

Το Loud 2020 κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020, σε επτά παραλλαγές μαζί με το chipset Bluetooth 5.0. Τα νέα έξυπνα γυαλιά δεν είναι μόνο εξοπλισμένα με μικρόφωνο και ηχεία, επιτρέποντας στους χρήστες να απαντούν και να ελέγχουν τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά και να ακούνε μουσική και να έχουν πρόσβαση σε ηχητική βοήθεια.

image1 WEB

Η Lucyd πρόκειται να κυκλοφορήσει το Lucyd Lyte ™, το οποίο υποτίθεται ότι θα παραδοθεί έως τα τέλη Σεπτεμβρίου 2020. Η Lyte θα είναι τα γυαλιά Bluetooth που θα ανταποκρίνονται πραγματικά στις τυπικές προδιαγραφές των παράγοντα της φόρμας. Αρχικά, θα διατίθεται σε τρεις παραλλαγές και αναμένεται να διατεθεί με κόστος περίπου 119 $ σε μορφή γυαλιών ηλίου και θα είναι διαθέσιμο με συνταγογραφούμενους οφθαλμικούς φακούς με επιπλέον χρέωση 35 $.

Πηγή: Optical Journal

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4