Η Νέα Συλλογή Γυαλιών Οράσεως της Karen Millen

Η νέα συλλογή γυαλιών οράσεως Karen Millen γιορτάζει τη γυναικεία ενδυνάμωση συνδυάζοντας μοντέρνες με κλασικές γραμμές, έξυπνα σχήματα, εκλεπτυσμένα φινιρίσματα και δημιουργεί εμπιστοσύνη μέσα από ένα συναρπαστικό στιλ.

Ανεξάντλητα θηλυκή, αυτή η συλλογή Karen Milllen είναι κλασικά επιμελημένη ώστε να ενσωματώνει μοντέρνες, κομψές λεπτομέρειες με διαχρονικά σχέδια που θα φορεθούν για πάντα. 
KM1040 800x360
Το μοντέλο KM1040 είναι η οπτική έκδοση ενός πολύ επιτυχημένου σκελετού ηλίου, που συνδυάζει μια ευκολοφόρετη μετόπη από ταρταρούγα με διαφανείς βραχίονες. Ενσωματώνει σχεδιαστικές ιδέες από την κύρια σειρά αξεσουάρ του brand, όπως το διακριτικό εγχάρακτο λογότυπο με την υπογραφή Karen Millen στους διάφανους κρυσταλλικούς acetate βραχίονες και στα επιρύνια. Το μοντέλο διατίθεται σε μαύρο και γκρι για μια επιπλέον δόση νεωτερισμού. 

Ο ιδιαίτερα κομψός μεταλλικός σκελετός του μοντέλου KM3026 θα αναδείξει οποιοδήποτε ντύσιμο, με την ανάγλυφη υφή στο περίγραμμα της λεπτής μετόπης του και έντονη χρωματική αντίθεση –μπλέ ή μπορντώ- στα acetate ακροβραχιόνια. 
KM3026 800x360
Αυτή η vintage γοητεία συνεχίζεται με το μοντέλο KM3027, που ενσωματώνει την ίδια ελαφριά ανάγλυφη μεταλλική υφή σε ένα ‘oversized’ τετράγωνο σχήμα. Διατίθεται σε δύο λαμπερούς τόνους χρυσού με απαλές ουδέτερες αποχρώσεις acetate στα ακροβραχιόνια. Οι κομψές σχεδιαστικές λεπτομέρειες ακτινοβολούν ένα γοητευτικό πνεύμα και αναδεικνύουν χαριτωμένα χαρακτηριστικά. 

Το brand γυαλιών Karen Millen διανέμεται κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά από την Opticomm Hellas. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4