David Beckham Eyewear: Συλλογή Γυαλιών Ηλίου & Οράσεως Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021

Ο David Beckham παρουσιάζει τη Συλλογή Eyewear by David Beckham για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, μια συλλογή που δημιούργησε η Safilo και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών παγκοσμίως από τον Φεβρουάριο του 2021. Δείτε τις σειρές γυαλιών ηλίου DB 7041/s και γυαλιών οράσεως DB 7050.
Logo David BeckhamΟ σχεδιασμός κάθε συλλογής γυαλιών DB αποτυπώνει στοιχεία εμπνευσμένα από τις αγαπημένες πόλεις του David σε όλον τον κόσμο. Η τελευταία συλλογή αντλεί έμπνευση από τον τρόπο ζωής και την κουλτούρα του Μαϊάμι, ένα μέρος όπου ο David νιώθει σαν δεύτερο σπίτι του. Η συλλογή περιλαμβάνει σκελετούς με ρετρό διάθεση που διαθέτουν ζεστούς τόνους, θυμίζοντας τον υπέροχο ορίζοντα του Μαϊάμι, και συνδυάζονται με το σύγχρονο Βρετανικό ύφος που πρεσβεύει ιδανικά ο David. Η καμπάνια ακολουθεί προσέγγιση σύγχρονης καθημερινότητας σε εμβληματικές οπτικές αναφορές θρυλικών αστέρων του κινηματογράφου, βάζοντας τον David Beckham σε ρόλο πρωταγωνιστή, με φόντο εξωτερικών λήψεων με έντονα χρώματα. Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως της συλλογής είναι από υλικά κορυφαίας ποιότητας, διαθέτουν απαράμιλλη κατασκευαστική αρτιότητα και ξεχωριστές λεπτομέρειες. 
Ο David Beckham λέει: «Για μένα το Μαϊάμι είναι τόσο ξεχωριστό. Η ενέργεια της πόλης είναι γεμάτη ηλεκτρισμό και αυτή η νέα συλλογή Γυαλιών είναι εμπνευσμένη από ακριβώς αυτή την ενέργεια και το υπέροχο φως, την ζωντάνια και την πολυμορφία του κόσμου της. Το Μαϊάμι έχει ένα μοναδικό πνεύμα και αυτό θέλαμε να αποτυπώσουμε στην συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.»

Για την τρίτη της σεζόν, η συλλογή παρουσιάζει καινούργια γυαλιά ηλίου και οράσεως όπως τα οραματίστηκε ο David Beckham και τα υλοποίησε η σχεδιαστική ομάδα της Safilo. Συνδυάζοντας το ανεπιτήδευτο Βρετανικό στιλ με την έμφαση στη λεπτομέρεια και τη λειτουργικότητα τα νέα γυαλιά είναι αφιερωμένα σε όσους αγαπούν τον κλασικό σχεδιασμό και την κοσμοπολίτικη αίσθηση. 

Τα γυαλιά ηλίου διασφαλίζουν μέγιστη ποιότητα οράσεως, χάρη σε φακούς ανώτερης ποιότητας καθώς και πολωτικούς φακούς, και ταιριάζουν τέλεια σε ένα έντονο τρόπο ζωής, καθώς προστατεύουν τα μάτια από τις δυνατές ηλιακές αντανακλάσεις. Οι πορτοκαλί φακοί εξασφαλίζουν πεντακάθαρη όραση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, είτε σε περιβάλλον συννεφιάς ή σε εσωτερικό χώρο. Οι φωτοχρωμικοί φακοί, προσαρμόζουν τον βαθμό σκίασης που προσφέρουν ανάλογα με την αλλαγή των συνθηκών φωτός, επιτρέποντας ολοήμερη χρήση, οπουδήποτε στον κόσμο, σε οποιαδήποτε περίσταση. 
RR0091 200902 Safilo Shot 04 032 F8 WEB
Η Συλλογή Eyewear by David Beckham διαθέτει το χαρακτηριστικό μοτίβο Talisman, την εμβληματική σχεδιαστική λεπτομέρεια που αντλεί έμπνευση από τα φτερά ενός πουλιού και συμβολίζει τη δύναμη, την προστασία και την ελευθερία και έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι εμφανές από την μπροστινή και πλαϊνή όψη των γυαλιών ως ξεχωριστό στοιχείο της συλλογής Eyewear by David Beckham, ενώ το μονόγραμμα DB έχει χαραχτεί με λέιζερ (vclines) στο εσωτερικό των βραχιόνων των μεταλλικών μοντέλων ή στο εσωτερικό των ακροβραχιονίων. 

Ο David Beckham φορά τα εξής γυαλιά ηλίου και οράσεως: 
Γυαλιά ηλίου DB 7041/s και γυαλιά οράσεως DB 7050

Τολμηρά και κλασικά, αυτά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως από ασετάτ διαθέτουν σχεδιασμό ρετρό έμπνευσης με μια σύγχρονη νότα: η στρογγυλή ή ελαφρώς τετραγωνισμένη φόρμα τους διαθέτει μια μοντέρνα γέφυρα σε σχήμα «κλειδαρότρυπα» και έντονους όγκους που υπογραμμίζονται από τις γεωμετρίες των βραχιόνων και το μεταλλικό στοιχείο Talisman σαν μια κομψή και συνάμα λειτουργική λεπτομέρεια στην σαρνιέρα.   

Τα γυαλιά ηλίου, κατάλληλα για φακούς οράσεως, διαθέτουν και έναν χρωματικό συνδυασμό με φωτοχρωμικούς φακούς που ξεκινούν από την απόλυτη διαφάνεια για τέλεια οπτική επαφή με τους άλλους και καταλήγουν σε σκούρα απόχρωση, ιδανικά για να φορεθούν παντού προσφέροντας λειτουργικότητα σε όλο το 24ωρο.

Η χρωματική παλέτα διαθέτει τους εξής συνδυασμούς: μαύρο με καφέ φακούς, μαύρο με μαύρους/διαφανείς βραχίονες και γαλάζιους φωτοχρωμικούς φακούς, καφέ κοκάλινο με πράσινους φακούς, καφέ ταρταρούγα με γκρι γαλακτερούς βραχίονες και καφέ φακούς (γυαλιά ηλίου DB 7041/s). 

Τα ελαφρώς τετραγωνισμένα γυαλιά οράσεως διατίθενται σε μαύρο, καφέ κοκάλινο, καφέ ταρταρούγα, γκρι κοκάλινο, κόκκινη ταρταρούγα (γυαλιά οράσεως DB 7050). 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4