Η ISABEL MARANT παρουσιάζει τη νέα Συλλογή Γυαλιών της, που σχεδιάστηκε, παράχθηκε και διανεμήθηκε σε συνεργασία με την Safilo, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, οράσεων και αθλητικών γυαλιών και προϊόντων, και πρόκειται να κυκλοφορήσει τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. 

Η πεμπτουσία της μάρκας ISABEL MARANT, που αποτυπώνεται στην ανεπιτήδευτη αλλά φινετσάτη Παριζιάνικη αισθητική, αναβιώνει με αυτή τη συλλογή γυαλιών, με μια δόση έντασης στις κλασσικές φόρμες που αποτυπώνεται με απροσδόκητες πινελιές, αλλά και με μια χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει διαχρονικές αποχρώσεις αλλά και παιχνιδιάρικους συνδυασμούς και τολμηρά μοτίβα. 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Φεβρουάριος 2021 – Η Isabel Marant παρουσιάζει την πρώτη συλλογή γυαλιών του οίκου για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, που σχεδιάστηκε, υλοποιήθηκε και διανέμεται σε συνεργασία με το Safilo.
Η πεμπτουσία της μάρκας Isabel Marant – που ξεχωρίζει για την ανεπιτήδευτη και εκλεπτυσμένη παριζιάνικη αισθητική της - αποτυπώνεται σε αυτή την συλλογή γυαλιών, με φρέσκια προσέγγιση σε κλασσικές φόρμες και απροσδόκητες πινελιές, αλλά και μια χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει διαχρονικούς τόνους αλλά και ζωηρούς συνδυασμούς με έντονα μοτίβα. 

Η νέα συλλογή γυαλιών, εκφράζει μια κοσμοπολίτικη και νομαδική θηλυκότητα και αποτελείται από μια πλήρη σειρά γυαλιών ηλίου και οράσεως, που σχεδιάστηκαν ως διαχρονικά κομμάτια που μπορούν να φορεθούν κάθε μέρα.
Η πρώτη κυκλοφορία για την σειρά γυαλιών Isabel Marant Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο 2021, με διαφημιστική καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί η Rebecca Leigh και υπογράφει ο φωτογράφος Juergen Teller. 

Σχεδιασμένα για την σύγχρονη, κομψή γυναίκα που έχει προσωπική άποψη για το στιλ και τις τάσεις, αυτά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως αποτελούν από μόνα τους μια τολμηρή δήλωση μόδας με μια ανάλαφρη διάθεση. Μια σειρά από διαχρονικά σχέδια, εξαιρετικής κατασκευής από λεπτό ασετάτ και τονισμένες από χαρακτηριστικές λεπτομέρειες: το εμβληματικό ασημί φύλλο της μάρκας, ως μεταλλικό στοιχείο στο μπροστινό μέρος, τα επιρρίνια σε σχήμα φύλλου, ο εξόχως σμιλευμένος μεταλλικός πυρήνας που φαίνεται μέσα από το διπλής στρώσης ασετάτ των βραχιόνων, το λογότυπο Isabel Marant στο εξωτερικό του αριστερού βραχίονα και το ακροβραχιόνο σε εμβληματικό σχήμα φύλλου.
Isabel Marant Eyewear Deltio Typou 3Isabel Marant Eyewear Deltio Typou 10
Isabel Marant Eyewear Deltio Typou 4Isabel Marant Eyewear Deltio Typou 5Isabel Marant Eyewear Deltio Typou 6Isabel Marant Eyewear Deltio Typou 7Isabel Marant Eyewear Deltio Typou 8Isabel Marant Eyewear Deltio Typou 9Isabel Marant Eyewear Deltio Typou 11Isabel Marant Eyewear Deltio Typou 12

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4