Οι μοναδικοί οφθαλμικοί φακοί ZEISS AntiVirus εξουδετερώνουν το 99,9% των ιών και βακτηρίων. 

Τα γυαλιά είναι επιφάνειες «υψηλής αφής» και μπορούν να μεταφέρουν ιούς και βακτήρια. Επομένως, ο φακός μπορεί εύκολα να μολυνθεί μέσω άμεσης επαφής και σταγονιδίων. 

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του άργυρου είναι γνωστές εδώ και αιώνες. Ο άργυρος έχει καθιερωθεί στην επιστήμη και την ιατρική ως μακράς διαρκείας, αντιμικροβιακός (αντιιικός και αντιβακτηριακός) παράγοντας. 

Οι οφθαλμικοί φακοί Zeiss AntiVirus, εξουδετερώνουν το 99,9% των ιών και βακτηρίων και συμβάλλουν στη βελτίωση της συνολικής υγιεινής των φακών. Εξασφαλίζουν απόλυτη UV προστασία, αξεπέραστη αντοχή & εύκολο καθαρισμό. Είναι μια επιπλέον «ασπίδα» προστασίας για όλες τις ηλικίες και μπορούν να λειτουργήσουν ως ασπίδα για τη μείωση του κινδύνου επιβίωσης ιών και βακτηρίων στην επιφάνεια του φακού. 

Πώς μπορούμε να αποδείξουμε ότι οι οφθαλμικοί φακοί ZEISS AntiVirus εξουδετερώνουν το 99,9% των ιών και βακτηρίων; 

Η επίστρωση ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum UV υποβλήθηκε σε διεξοδική και επιμελή δοκιμή σε πιστοποιημένα ινστιτούτα που βρίσκονται στη Βόρεια Αμερική και Ευρώπη. Ο έλεγχος της αντιιικής και αντιβακτηριακής αποτελεσματικότητας διεξήχθη από ανεξάρτητα, διαπιστευμένα εξωτερικά ινστιτούτα σύμφωνα με καθιερωμένες διαδικασίες δοκιμής, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων ISO, για τη διασφάλιση της εγκυρότητας και της αξιοπιστίας των αποτελεσμάτων. Όλα τα δεδομένα αντιμικροβιακής αποτελεσματικότητας προέρχονται από αυτές τις δοκιμές και επιβεβαιώνονται από επίσημες αναφορές δοκιμών. 

Ποια είναι η τεχνολογία πίσω από τους φακούς ZEISS AntiVirus / Πώς λειτουργούν; 

Οι φακοί ZEISS DV AntiVirus Platinum UV περιέχουν ενσωματωμένο αντιμικροβιακό άργυρο (ασήμι) εντός της δομής της επίστρωσης. Τα ιόντα αντιμικροβιακού άργυρου (Ag +) παρέχουν αποδεδειγμένη αντιική και αντιβακτηριακή αλληλεπίδραση στην επιφάνεια του φακού. Από τη στιγμή που εμφανίζεται η μόλυνση, οι ZEISS DV AntiVirus Platinum UV αρχίζουν να εξουδετερώνουν τους ιούς και τα βακτήρια στην επιφάνεια του φακού. 

Εάν η επιφάνεια του φακού εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια, είναι ασφαλές να το χρησιμοποιούμε; 

Ο άργυρος (το ασήμι) είναι ένας ασφαλής αντιμικροβιακός παράγοντας, που χρησιμοποιείται σήμερα σε πολλές εφαρμογές στην επιστήμη και την ιατρική. Επιπλέον, είναι καλά εδραιωμένο στα κοσμήματα και συνήθως συνιστάται για άτομα που ενδέχεται να έχουν αλλεργικές αντιδράσεις σε μεταλλικές ενώσεις όπως το νικέλιο. 

Ζητήστε στον οπτικό σας τους φακούς Zeiss AntiVirus. 

Περισσότεραwww.meyeprotection.com 
zeissvisioncare_hellas zeissvisioncare.hellas

 














Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4