Η MISSONI Παρουσιάζει τη Νέα Συλλογή Γυαλιών ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021

MISSONI NEW SPRING/SUMMER 2021 EYEWEAR COLLECTION 
Η MISSONI παρουσιάζει τη νέα Συλλογή Γυαλιών ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021, που σχεδιάστηκε, παράχθηκε και διανεμήθηκε σε συνεργασία με το Safilo, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, οράσεως και αθλητικών γυαλιών και προϊόντων. 

Η νέα συλλογή γυαλιά ηλίου και οράσεως εκφράζει το αυθεντικό DNA του οίκου MISSONI, μέσα από υλικά premium ποιότητας, μια μοναδική χρωματική παλέτα και ξεχωριστές υφές. 

Η σύγχρονη κομψότητα της νέας συλλογής γυαλιών, που διαθέτει φινετσάτο σχεδιασμό και απαράμιλλη αρτιότητα κατασκευής, υμνεί την διακριτική θηλυκότητα της γυναίκας Missoni: η εμπνευσμένη από την δεκαετία του 70 αίσθηση των νέων γυαλιών ηλίου εκφράζεται μέσα από τις υπερμεγέθεις τετραγωνισμένες ή στρογγυλεμένες φόρμες, που συνδυάζονται με μοναδικά στοιχεία και πρωτοποριακές τεχνολογίας.

Τα χαρακτηριστικά, πλεκτά, γραφιστικά μοτίβα της Μissoni - όπως το θρυλικό ΖΙΚ-ΖΑΚ της μάρκας – αποτελούν σημείο αναφοράς για τα νέα γυαλιά οράσεως από ασετάτ και υπογραμμίζονται είτε από αυθεντικά υφάσματα Missoni που έχουν ενσωματωθεί στον σκελετό ή από τις καινοτόμες, τρισδιάστατες εκδοχές τους. 

H Safilo μετέφερε την αληθινή φιλοσοφία της μάρκας σε μια συλλογή γυαλιών, που αντλεί έμπνευση από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της ιστορίας της και παραμένει αφοσιωμένη στην γυναίκα με διακριτική θηλυκότητα και σύγχρονη φινέτσα

MISSONI FABRIC: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ LIMITED EDITION

Μοναδικά και διαρκώς διαφορετικά: αυτά τα νέα γυαλιά ηλίου από ασετάτ συνδυάζονται με ένα made in Italy μεταξωτό μαντήλι Missoni, που προσθέτει μια πινελιά ξεχωριστής φινέτσας στον σχεδιασμό. Αυτό το κομψό μαντήλι που μπορεί να κρεμαστεί από το δέρμα που φέρει το λογότυπο MISSONI, μπορεί να φορεθεί είτε περασμένο από το μεταλλικό τρουκ ή και να τυλιχθεί στο κεφάλι, το λαιμό ή τους ώμους, ως ευέλικτο αξεσουάρ. Τα χρώματα του μαντηλιού απηχούν το μοτίβο του υφάσματος MISSONI που έχει αριστοτεχνικά τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος του μοντέλου, βάσει μιας πρωτοποριακής made in Italy διαδικασίας παραγωγής.

Αυτά τα γυαλιά ηλίου διατίθενται σε μπορντό με κόκκινους φακούς, μπεζ της άμμου με κάμελ φακούς, πράσινη ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς (μοντέλο MIS 0041/N/S). 
MISSONI 1
MISSONI FABRIC: Η ΣΥΛΛΟΓΗ HERITAGE

Γυαλιά ηλίου MIS 0040/S, MIS 0041/S και γυαλιά οράσεως MIS 0054 με clip-on 

Διαχρονικά και φινετσάτα, αυτά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως αποτελούν την πιο αυθεντική έκφραση της κληρονομιάς του Οίκου: κατόπιν ενδελεχούς έρευνας στα αρχεία της Missoni, τα μοντέλα αυτά εμπλουτίστηκαν με αυθεντικά υφάσματα Missoni που ενσωματώθηκαν προσεκτικά στον σκελετό, χρησιμοποιώντας μια μοναδική made in Italy διαδικασία κατασκευής.

Τα γυαλιά ηλίου MIS 0041/S διατίθενται σε ταρταρούγα/μπλε με σκούρους μπλε φακούς, μαύρο/μπεζ με διάφανους φακούς, μπορντό με ροζ φακούς, ταρταρούγα/πράσινο με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μπεζ με πράσινους φακούς.
MISSONI 2
Τα πεταλουδέ γυαλιά ηλίου MIS 0040/S διατίθενται σε μαύρο/μπεζ με φιμέ γκρι φακούς, μπλε με μπλε φακούς, μπεζ/κρεμ με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/ταρταρούγα με σκούρους γκρι φακούς, μοβ/πετρόλ με φιμέ γκρι φακούς. 
MISSONI 3
Γυαλιά ηλίου MIS 0047/S και MIS 0048/S, γυαλιά οράσεως MIS 0049

Εμφανώς τολμηρά και συνάμα εξαιρετικά λεπτά χάρη στην ιδιαίτερη εσωτερική τους επεξεργασία, αυτά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως από ασετάτ διαθέτουν απαλές διαφανείς αποχρώσεις, ενισχύοντας την συνολική αίσθηση ελαφρότητας: η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει διακριτικές αποχρώσεις στον ίδιο τόνο ή φινετσάτες αντιθέσεις, ενώ το λογότυπο MISSONI εμφανίζεται σε χρωματιστό σμάλτο.
Τα γυαλιά ηλίου MIS 0047/s σε σχήμα «cat eye» διατίθενται σε γκρι με ανοικτούς γκρι φακούς, μπλε με μπλε φακούς, γκρι/μπεζ με ανοικτούς γκρι φακούς, ταρταρούγα με καφέ φακούς, σομόν με κίτρινους φακούς. 
MISSONI 4Τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου MIS 0048/S διατίθενται σε μπεζ με ροζ φακούς, γκρι με σκούρους γκρι φακούς, μοβ/λιλά με γκρι ντεγκραντέ φακούς, γαλαζοπράσινο με γκρι φακούς, ταρταρούγα με γκρι/γαλάζιους φακούς. 
MISSONI 5
Τα τετραγωνισμένα γυαλιά οράσεως MIS 0049 διατίθενται σε μπεζ, γκρι, μπλε και ταρταρούγα.
MISSONI 6

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4