Η ξεχωριστή αίσθηση των συλλογών BOZ έγκειται στην απίστευτη ποικιλομορφία τους. Ο σχεδιασμός έχει γίνει χωρίς όρια και τα χρώματα χρησιμοποιούνται χωρίς συγκράτηση. Κομψοί έως το σημείο της φινέτσας, όμορφοι και εκφραστικοί με τα διακοσμητικά σχέδια τους και τη χρήση αποκλειστικών οξικών χρωμάτων, όλοι οι σκελετοί είναι εμπνευσμένοι και διαμορφωμένοι με κάθε λεπτομέρεια για να δώσουν στυλ και χαρακτήρα στις γυναίκες που επιλέγουν BOZ. Ένα επιβλητικό στυλ, μακριά από όλες τις τάσεις και εντελώς ανεμπόδιστο!

Μια τρυφερή θηλυκότητα
Αυτή η νέα συλλογή προσφέρει ένα καλλιτεχνικό όραμα για μια απαλή, τρυφερή θηλυκότητα που ερμηνεύεται σε ένα πλούσιο και ποικίλο στιλιστικό ρεπερτόριο, όπου κάθε λεπτομέρεια αντανακλά την ακμάζουσα φύση των ηλιόλουστων ημερών. Διακριτικά σχήματα, λεπτές μεταλλικές δαντέλες, παιχνίδια με διαφάνειες και εκρήξεις φωτός, περίτεχνα εφέ, εκλεπτυσμένες εκτυπώσεις λουλουδιών, πτυχώσεις origami από λεπτό μέταλλο, ευαίσθητες λεπτομέρειες λουλουδιών και λεπτές διακοσμητικές χαράξεις που ανθίζουν πάνω στους σκελετούς σε χρώματα εποχιακά με εκπληκτικό φινίρισμα. Από τους Joëlle Rey (Artistic Director of the house) και Marie Lebon (Designer BOZ), η συλλογή παίζει με τους τρόπους αποπλάνησης σε ένα εκλεπτυσμένο και υπέροχα λεπτομερές πνεύμα, όπου ο σχεδιασμός συνδυάζεται εύκολα με την αισθητική απόλαυση. Ο αισθησιασμός των γραμμών, οι αναζητήσεις των χρωμάτων της άνοιξης, η ένταση των χρωστικών, η δύναμη του φωτός και το ποιητικό πνεύμα των διακοσμήσεων βρίσκουν νέες αρμονίες, τόσο διακριτικές όσο και οπτικά ισχυρές. Εμπνευσμένα μοντέλα που φέρνουν στην όψη ένα άγγιγμα φρεσκάδας και αισιοδοξίας… χωρίς να χαθεί ποτέ η ενδυνάμωση!

Concept UN PEU
LEILA, LIANE
LIANE3058.jpg

LIANE LEILA9080.jpgLEILA
Αυτές οι μονοκόμματες μεταλλικές γραμμές δαντέλας θέτουν τον ύφος της σεζόν. Ένα θεσπέσιο μείγμα απαλότητας και ελαφρότητας, τονίζουν την εκλεπτυσμένη δαντέλα και τις όμορφες διακοσμήσεις που τους δίνουν έναν προφανή αέρα άνοιξης. Η χάραξη με λέιζερ που πραγματοποιείται και στις δύο πλευρές - εσωτερικά και εξωτερικά - και ο σχεδιασμός με κουκκίδες, θυμίζουν μπουμπούκια λουλουδιών. Με εποχιακά χρώματα και έντονο φινίρισμα, αυτά τα μοντέλα απηχούν την ακμάζουσα φύση των ηλιόλουστων ημερών. *Made in France

Concept BEAUCOUP
LETYLETY2040.jpg
LETY
Αυτό το concept είναι μια καλλιτεχνική ερμηνεία της αναγέννησης των λουλουδιών. Παρουσιάζεται στο πλαϊνό μέρος μέσα από ένα λεπτό μεταλλικό πτυσσόμενο origami, χρωματισμένο στο χέρι, το οποίο δίνει ένα εκλεπτυσμένο floral γραφικό εφέ. Η αισθητική βασίζεται σε φρέσκες παλέτες χρωμάτων, με απαλές αποχρώσεις ή με ασύμμετρα χρωματικά σχήματα που τονίζουν τη φινέτσα του σκελετού. Το στυλ στηρίζεται σε αναφορές απο τον όμορφο κήπο της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων, όπως υπερβολικά περιλαίμια, πέταλα λουλουδιών, φύλλα απο τριφύλλια, ακόμα και παπιγιόν. Εξαιρετικά κατασκευασμένα γυαλιά που αναδεικνύουν την γοητευτική και ποιητική πινελιά της άνοιξης.

Concept PASSIONNÉMENT
LINE LINE1098.jpg

LINE*
Το στυλ αυτών των δίπτυχων σκελετών εστιάζει στην αντίθεση του συμπαγούς μονόχρωμου μετάλλου με τις floral εκτυπώσεις από οξικό και δίνει δύναμη και χαρακτήρα στo σχέδιο. Η φωτεινή χρωματική παλέτα και οι εκθαμβωτικές διαφάνειες έρχονται σε ένα μοντέρνο πνεύμα και σηματοδοτούν την επιθυμία για ευτυχία, την επιθυμία για ένα είδος επανασύνδεσης με τη φύση. Νέοι κομψοί σκελετοί που πρέπει να φορεθούν με ελαφρότητα και αισιοδοξία. *LINE 1098: Περιορισμένη έκδοση 50 τεμάχια.

Concept ROSES
LEXY / LYA / LUDY
LEXY7055.jpgLEXY
LYA2055.jpg

LYALUDY9155.jpgLUDY
Ακρίβεια και ρευστότητα γραμμών, μινιμαλιστικές κοπές, διακριτικά σχήματα και φινέτσα του μετάλλου που ενισχύονται από χρωματικές αποχρώσεις φρέσκων, εσπεριδοειδών χρωμάτων: αυτοί οι σκελετοί χρησιμοποιούν τα πιο διακριτικά γραφικά εφέ (και στυλ) για να φωτίσουν τις ηλιόλουστες μέρες. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι προφανής: λεπτή διακόσμηση, χαραγμένη στην περιοχή του περιγράμματος των ματιών, γυαλιστερό ή σατινέ λούστρο που εφαρμόζεται στο χέρι, χρυσές μεταλλικές πλάκες που γίνονται ένα με τον σκελετό και μικρά τριαντάφυλλα, σε ίδια χρώματα με την πρόσοψη, με λεπτή χάραξη στο εσωτερικό των κροτάφων. Απλά αλλά εκλεπτυσμένα γυαλιά, όπου η λαμπερή κομψότητα εκφράζεται σε συνδυασμούς που λάμπουν από ζωή! *Made in France

Concept KISS ME
 
LIVIA / LAURE
LIVIA0080.jpg
LIVIA
LAURE2550.jpgLAURE
Αυτά τα νέα στιλ αποτελούνται από 2 διαφορετικά φόντα οξικού που παίζουν κρυφτό με τις διαφάνειες: μια τεχνική λεπτότητα για να ενισχύσει τα εφέ των χρωμάτων, των μοτίβων και των φώτων, για μια εκθαμβωτική απόδοση. Η φύση βρίσκεται στις λεπτομέρειες των χρωμάτων και των μοτίβων: καταπραϋντικοί γήινοι τόνοι ή βαθύτερα χρώματα φέρνουν τις φυτικές ίνες στο φως και ολοκληρώνουν απαλά την εκλεπτυσμένη εμφάνιση των γυαλιών. Η φινέτσα και η ποιότητα κατασκευής του μετάλλου στους κροτάφους επισημαίνονται με διχρωμίες και ωραίες χαράξεις που θυμίζουν κεραίες νυχτοπεταλούδας.
Δείτε ολόκληρη τη συλλογή γυαλιών εδώ
Πηγή: The Optical Journal
Γράφει ο Daniel Feldman

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4