A Symphony Of Light – Silhouette Eos

Αυτή τη σεζόν, η Silhouette ξεπερνάει τα όρια με τα συναρπαστικά σχέδια της νέας συλλογής Eos View. Η συλλογή αντλεί επιρροή από την Eos, τη θεά της αυγής, γνωστή για τη δημιουργία της συμφωνίας των χρωμάτων και του φωτός που γεμίζει τον ουρανό λίγο πριν την ανατολή. Οι ημιδιαφανείς σκελετοί διαθέτουν εντυπωσιακό σχεδιασμό με ένα καινοτόμο προφίλ 3D και προσφέρουν εξαιρετική άνεση για όλη τη μέρα. Τα μοναδικά σχέδια είναι εμπνευσμένα από το παιχνίδι του φωτός και την αλληλεπίδραση μεταξύ φωτός και σκιών που συμβαίνουν πάνω σε επιφάνειες. Eos View 2929 6510
Eos-View_2929
Eos View 2929 8510Eos-View_2929
Τα κομψά μοντέλα Eos View είναι κατασκευασμένα από το πατενταρισμένο υλικό SPX® + χρησιμοποιώντας ακριβή τεχνολογία διαμόρφωσης με έγχυση, με τη μέγιστη προσοχή στη λεπτομέρεια. Προσφέροντας ένα εντυπωσιακό μείγμα ευελιξίας, αντοχής και ελαφρότητας, το SPX® + δίνει στα γυαλιά το στιβαρό σχήμα και το χρώμα του και παράγεται βιώσιμα με λίγα απόβλητα. Η εκλεπτυσμένη κατασκευή shape-in-shape και τα διαφανή υδαρή χρώματα φέρνουν μια νέα εμφάνιση στο πρόσωπο του χρήστη, ενώ τα περιγράμματα των σκελετών δημιουργούν βάθος και ενδιαφέρον.
Eos View 2928 5510Eos-View_2928
Eos View 2928 6510Eos-View_2928
Η συλλογή Eos View προσφέρει τέσσερα must-have μοντέλα: δύο σύγχρονα γυναικεία σχήματα, το τετράγωνο αρσενικό σχήμα και το κλασικό unisex. Κάθε μοντέλο διατίθεται σε έως και τέσσερα ημιδιαφανή χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των δελεαστικών Smoky Blossom, Crystal και Aqua. Με το συνδυασμό σύγχρονων και εντυπωσιακών σχημάτων και τη διακριτική πολυπλοκότητα των χρωματικών αποχρώσεων, το Eos View είναι βέβαιο ότι θα κάνει μια δήλωση.
Eos View 1596 8610

Eos-View_1596
Eos View 1596 4530Eos-View_1596 
Σχετικά με τη Silhouette
Αυτό που ξεκίνησε το 1964 ως ένα όραμα - γυαλιά ως αξεσουάρ - έχει γίνει σήμερα η κορυφαία μάρκα στον κόσμο για ελαφριά γυαλιά ποιότητας: Silhouette. Κάτω από αυτήν την επωνυμία, τα ελαφρύτερα γυαλιά στον κόσμο παράγονται στην Αυστρία με μεγάλη αγάπη στη λεπτομέρεια, φτιαγμένα κυρίως με το χέρι σε εξατομικευμένο σχεδιασμό χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά και τεχνολογίες αιχμής και εξάγονται σε 100 χώρες σε όλη γη. Το 1999, η Silhouette έφερε επανάσταση στον κόσμο των γυαλιών με το Titan Minimal Art βάρους μόλις 1,8 γραμμάρια, χωρίς βίδες ή μεντεσέδες. Τα γυαλιά Silhouette έχουν συνοδεύσει αστροναύτες στο διάστημα με 37 αποστολές, έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βιέννης και φοριούνται από πολλά μεγάλα ονόματα στην ψυχαγωγία, τις επιχειρήσεις και την πολιτική.
Πηγή: The Optical Journal
Γράφει ο Daniel Feldman

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4