Υγρά Φροντίδας Φακών Επαφής EYEMAX All in One με Προβιταμίνη Β5

Η εταιρία STAND GEMA πιστή στην υπόσχεση για παροχή υψηλών προδιαγραφών προϊόντων οφθαλμικής υγείας

ΥΠΕΝΘYΜΙΖΕΙ

την σημασία και την βαρύτητα που έχει το υγρό καθαρισμού των φακών επαφής στην υγεία των χρηστών και στην εμπιστοσύνη τους στην συγκεκριμένη μέθοδο αποκατάστασης  της όρασης τους.

Το υγρό φροντίδας φακών επαφής EYEMAX All in One με Προβιταμίνη Β5, με παρουσία στην Ελληνική Αγορά για περισσότερα από 17 χρόνια, αποτελεί την πλέον εξελιγμένη, αξιόπιστη και ενδεδειγμένη πρόταση για τους χρήστες Φακών Επαφής, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η απόλυτη ικανοποίηση και η ασφάλεια τους καθώς και η απρόσκοπτη χρήση των φακών επαφής τους ως επιλογή βελτίωσης της όρασης τους. 

EYEMAX

Το EYEMAX All in One με Προβιταμίνη B5 είναι το πρώτο διάλυμα με πολλαπλές λειτουργίες που βασίζεται στο Σύστημα Eye Responsive Care System (Σύστηµα αποδοτικής φροντίδας των µατιών) για την προστασία του κερατοειδούς χιτώνα. Ένας μοναδικός συνδυασμός φροντίδας για τους φακούς επαφής και για τα μάτια.  

  • Η προβιταµίνη Β5 τρέφει και προστατεύει τη φυσική διαδικασία αυτoαναπαραγωγής των κυττάρων του κερατοειδούς χιτώνα, χαρίζοντας έτσι απαράμιλλη άνεση κατά τη χρήση των φακών  επαφής.  
  • Η προβιταµίνη Β5 λαµβάνεται κατά τη διάρκεια του χρόνου απολύµανσης των φακών επαφής και  τελικά αποδίδεται µε την επονοµαζόµενη µέθοδο “slow release” (αργή απελευθέρωση) στο µάτι, αν  και εφόσον το επιθήλιο του µατιού χρειάζεται συµπληρωµατική προστασία.
  • Το συστατικό Hydraflex δια της ενυδάτωσης του φακού επαφής, φροντίζει για την καλύτερη ύγρανση του ματιού, καθώς και για την διατήρηση της σταθερότητας της δακρυϊκής στοιβάδος.
  • Με ιδιότητες καθαρισµού και απολύµανσης σε υψηλό επίπεδο, σύμφωνα με τα standards όλων  των διεθνών οργανισμών υγείας.

EYEMAX

Γιατί τα μάτια μας αξίζουν ….το καλύτερο!!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

logo STAND GEMA

 Ζολιώτη 55-57
11 522 Αμπελόκηποι Αθήνα  
Tηλ. : 210 6019340 - Fax :210 6019341
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.standgema.gr

www.facebook.com/standgema

www.instagram.com/standgema.contactlenses

www.instagram.com/adore.colorlenses_greece

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4