Με ένα συνδυασμό από ευκολοφόρετα σχήματα αλλά και μοντέρνο σχεδιασμό, η συλλογή γυαλιών LDNR γεννιέται από την επιθυμία δημιουργίας γυαλιών που ταιριάζουν με το αστικό πνεύμα, εμπνευσμένα από την πόλη του Λονδίνου, εκεί όπου η μάρκα έχει τις ρίζες της. Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 προτείνει μια σειρά από ξεχωριστούς σκελετούς γυαλιών από οξικό με μεταλλικές λεπτομέρειες, ombre εφέ και όμορφα χρώματα που προσδίδουν σε κάθε στυλ ενα μοναδικό φινίρισμα. Το λογότυπο LDNR, ένα μικρό έμβλημα σε σχήμα πύργου, εμφανίζεται στους βραχίονες σε ανάγλυφη μορφή από οξικό ή χαραγμένο στο μέταλλο.
Στη συλλογή γυαλιών ηλίου, τα κλασσικά μεγάλα γυαλιά CHILTERN προσφέρουν ένα απαλό σχήμα, εμπνευσμένο από την δεκαετία του ’70 που είναι κολακευτικό και ευκολοφόρετο. Η επιλογή των χρωμάτων περιλαμβάνει μαύρο ματ, σκούρο μαύρο, κόκκινο και γκρι. Τα γυαλιά ηλίου COMPTON σε panto σχήμα, διατίθενται σε μωβ, τιρκουάζ, γυαλιστερό μαύρο και καφέ και ματ κόκκινο και κρυστάλλινο. Διαθέτει οξικό μπροστά συνδυασμένο με παχύ μέταλλο/οξικό στους βραχίονες κάνοντας έτσι το κλασικό σχέδιο, εντυπωσιακό και φρέσκο. Τα γυαλιά ηλίου CADOGAN έχουν μια ξεχωριστή ίσια γραμμή στο πάνω μέρος, της οποίας το χρώμα διαβαθμίζεται προς τα κάτω σε μοντέρνο μαύρο/κρυστάλλινο. Τα γυαλιά αυτά διατίθενται επίσης σε havana, nude και ροζ. Τα μοντέλα CHILTERN, COMPTON και CADOGAN αποτελούν κομμάτι της συλλογής SS2021 της LDNR. Θα τα βρείτε στο https://ldnr.biz και σε επιλεγμένους οπτικούς εμπόρους παγκοσμίως.
Compton sun 2COMPTON
CHILTERNSUNDETAILCHILTERN
CADOGANCADOGAN
Η επωνυμία LDNR κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από τον Jonathan van Blerk το 2013 και ενισχύθηκε ολοένα και περισσότερο μέσω των σχέσεων της με τη βρετανική υποκουλτούρα, τα φεστιβάλ μουσικής και τις VIP εκδηλώσεις. Εστιάζοντας στο ευπροσάρμοστο μοντέρνο στιλ, την προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, καθώς και την πρακτικότητα και την προσιτή τιμή, η LDNR έχει γίνει μια go-to ετικέτα για ένα νέο και σίγουρο πλήθος που θέλει εύκολoφόρετη και κομψή μόδα για κάθε μέρα. Η LDNR είναι μέλος του Ομίλου GLBL Eyewear ενώ εμπίπτει στην πτέρυγα της The AgenC Ltd. Ο όμιλος GLBL Eyewear περιλαμβάνει μια σειρά απο μάρκες όπως EYE RESPECT, FORMULEYES και η παιδική ZOOBUG.
Πηγή: The Optical Journal
Γράφει ο Daniel Feldman

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4