O ΟΙΚΟΣ JIMMY CHOO ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ LIMITED EDITION ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗΝ 25Η ΤΟΥ ΕΠΕΤΕΙΟ

To Jimmy Choo παρουσιάζει μια συλλογή γυαλιών limited edition για να γιορτάσει την 25η επέτειο του Οίκου του. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από το εμβληματικό Crystal, μια ξεχωριστή σχεδιαστική λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει τη μάρκα από το πρώτο της ξεκίνημα, υπογραμμίζοντας την πολύπλευρη ταυτότητα Jimmy Choo.

Αποτελούμενη από δύο μοντέλα γυαλιών ηλίου και ένα γυαλιών οράσεως, η συλλογή έχει σχεδιαστεί για την σίγουρη, λαμπερή και εκλεπτυσμένη γυναίκα Jimmy Choo που τολμά να ξεχωρίσει.

Κάθε σκελετός θα διαθέτει επετειακή χάραξη στους βραχίονες και θα παρουσιάζεται σε ειδική συσκευασία που σηματοδοτεί την 25η Επέτειο του Οίκου.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τον Οκτώβριο του 2021 σε αποκλειστικά καταστήματα οπτικών και τις μπουτίκ Jimmy Choo.

 

Η ΣΥΛΛΟΓΗ

 

KYLA/S - ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ 25ΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

Μοντέλο σε μεταλλική πεταλουδέ φόρμα, με χειροποίητη διακόσμηση από κρύσταλλα Swarovski® και βραχίονες από ασετάτ με την επετειακή χάραξη. Διατίθεται σε χάλκινο χρυσό με γκρι κρύσταλλα/ ροζ βραχίονες και γκρι φακούς ή σε ασημί με διάφανα κρύσταλλα/ μαύρους βραχίονες και γκρι ντεγκραντέ φακούς.

jimmy choo1

 

MYA/S - ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ 25ΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

Γυαλιά ηλίου σε πεταλουδέ φόρμα από κομψή ημιδιαφανή ρητίνη, διακοσμημένα στο μπροστινό τους μέρος με υπερμεγέθεις πέτρες Swarovski®, ενώ μία ακόμη κοσμεί τους βραχίονες. Η επετειακή χάραξη έχει γίνει στον εσωτερικό βραχίονα.

Διατίθεται σε διάφανο μπεζ με γκρι κρυστάλλους/χάλκινους χρυσούς βραχίονες και γκρι φακούς, διάφανο γκρι με διάφανους κρυστάλλους/ ασημί βραχίονες και ασημί καθρεπτέ φακούς, διάφανο γκρι με γκρι κρυστάλλους/ μαυρισμένους ασημί βραχίονες και γκρι φακούς, διάφανο κίτρινο με κίτρινους κρυστάλλους/ ροζ χρυσούς βραχίονες και καφέ φακούς.

jimmy choo2 in

 

JC317 - ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ 25ΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

Γυαλιά οράσεως σε ορθογώνια φόρμα από ασετάτ, με έναν κρύσταλλο να στολίζει τους βραχίονες και την επετειακή χάραξη στον εσωτερικό βραχίονα.

Διατίθεται σε διάφανο μπεζ με γκρι κρυστάλλους/ροζ βραχίονες ή ολόμαυρο με γκρι κρυστάλλους.

jimmy choo3

 

Η συλλογή Γυαλιών Jimmy Choo παράγεται και διανέμεται από το Safilo Grοup.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4