Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η Silmo Paris 2021

SILMO PARIS 2021

Ενθουσιασμός!

 

Πολυαναμενόμενη, αν και με συγκρατημένο ενθουσιασμό, η SILMO PARIS πραγματοποιήθηκε ξεπερνώντας κάθε προσδοκία!  Συγκέντρωσε επαγγελματίες με όρεξη να συναντηθούν, να συνομιλήσουν, να διαπραγματευτούν, να παρουσιάσουν αλλά και να μοιραστούν την απίστευτη ενέργεια της βιομηχανίας οπτικών ειδών και γυαλιών.

«Δεν ήμασταν σίγουροι για την επιτυχία, ήμασταν όμως πεπεισμένοι ότι η έκθεση έπρεπε να πραγματοποιηθεί προκειμένου να επιτευχθεί η επανεκκίνηση της δραστηριότητας στην πραγματική ζωή» αναφέρει η Amélie MOREL, Πρόεδρος της SILMO PARIS. " Είμαστε η πρώτη μεγάλη διεθνής έκθεση στον κλάδο που επανέρχεται, είχαμε την ευθύνη για την επιτυχία της συνάντησης αυτής με το σύνολο των επαγγελματιών. Επωφελούμαι αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω όλες τις εταιρείες, τους συνεργάτες, εκθέτες και επισκέπτες που κατέστησαν δυνατή την απόλυτη επιτυχία αυτού του γεγονότος." Έπειτα από πολλούς μήνες σε εικονική λειτουργία, οι επαγγελματίες επιβεβαίωσαν την ανάγκη συνάντησης σε μια έκθεση με απαραίτητους συνδυασμούς : καινοτομία και δημιουργία, τεχνογνωσία και δεξιότητες, ανακαλύψεις και ανταλλαγές. Σε ειδική έκδοση με το έντονο κίτρινο και φουτουριστικό πορτοκαλί χρώμα, η SILMO PARIS συγκέντρωσε όλα εκείνα τα στοιχεία που την κάνουν ελκυστική και μοναδική : η πεντάστερη υποδοχή της, τα βραβεία SILMO PARIS, SILMO NEXT, TRENDS by SILMO, SILMO TV...

Για να μιλήσουμε με στοιχεία, 500 εκθέτες ήταν παρόντες, κυρίως Ευρωπαϊκής καταγωγής, αφού οι συνήθεις εκπρόσωποι από την Ασία (Κίνα, Ιαπωνία και Χονγκ Κονγκ) δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν. Σχεδόν 19,000 επισκέπτες – 63% Γάλλοι και 37 % διεθνούς προέλευσης – επισκέφθηκαν το εκθεσιακό κέντρο Paris-Nord Villepinte, επιστρέφοντας στο εορταστικό και ταυτόχρονα επιχειρηματικό περιβάλλον της έκθεσης.

Όταν η SILMO NEXT, η αγορά του μέλλοντος, αποκάλυπτε τις τάσεις των σκελετών γυαλιών και προσέγγιζε θέματα μελλοντικά και συγκεκριμένα (ΕΚΕ, νέα υλικά, υπεύθυνη παραγωγή, connected glasses...), τα βραβεία SILMO d´OR προωθούσαν την καλύτερη δημιουργία και καινοτομία. O Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής 2021, Jean-Christophe Leblanc, , επεσήμανε τη μεγάλη ποικιλία και το εύρος των αιτήσεων που υποβλήθηκαν, «όσον αφορά τα σχήματα, τα σχέδια, τα χρώματα, τα υλικά και την τεχνογνωσία. Δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στη δημιουργικότητα και καινοτομία των μοντέλων που παρουσιάστηκαν. Υπήρχαν πολλά σχέδια που ερωτευτήκαμε, αρκετές συζητήσεις, αλλά τελικά, τα μοντέλα που επιλέξαμε ήταν αυτά που ξεχώρισαν». Αφού συνεχάρη τους νικητές των βραβείων κατά την απονομή, έκλεισε ως εξής : «Θα ήθελα να ενθαρρύνω όσους δεν θα λάβουν βραβείο απόψε ή δεν ήταν υποψήφιοι: Μην παραιτείστε. Ελάτε την επόμενη χρονιά. Ίσως τότε να είναι η ώρα σας να λάμψετε...»

 

 

ΝΙΚΗΤΕΣ 2021

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΑ ΟΠΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

ROLF Spectacles με το "Amur 02 | plant-based eyewear"

 

ΠΑΙΔΙΚΟ

JF REY με το "TRALALA 8750"

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟ

METAOPTICS με το "METASPORT SHIELD"

 

ΟΡΑΣΗ

TRANSITIONS Optical με το "Transitions® XTRActive® Polarized™"

 

ΥΛΙΚΑ/ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

MEI με το "EasyFit Trend"

 

ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΓΥΑΛΙΩΝ «ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ»

ESCHENBACH OPTIK με το "MINI EYEWEAR 743012_60

 

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ «ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ»

MAISON SARAH LAVOINE X ATELIERS ROUSSILHE με το "THYRA - MSL 04 C8"

 

ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΓΥΑΛΙΩΝ «ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΓΥΑΛΙΩΝ»

HENAU με το "Lunam"

 

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ «ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΓΥΑΛΙΩΝ»

RIGARDS με το "MODEL RG2046WD"

 

ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

VAVA Eyewear με το "CL0016"

 

ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

HISTOIRE DE VOIR με το "FIL S8"

 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΠΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΒΡΑΒΕΙΟ 2021

Η Silmo συνδέεται με τη Διεθνή Ένωση Οπτικών (IOA), η οποία επιλέγει να τιμήσει έναν οπτικό κάθε χρόνο για το όραμα και το ταλέντο του/της στην προώθηση των αξιών του επαγγέλματος.

Αυτό το βραβείο δόθηκε από την Elaine Grisdale, Διευθύντρια ανάπτυξης στην IOA, στην Helen Whitaker, Καναδή οπτικός

 


 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ SILMO PARIS : 23 με 26 Σεπτεμβρίου 2022

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4