Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Newsept από την Aricon

Το Newsept Total αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ενυδάτωση, τον καθαρισμό, την απολύμανση και την αποθήκευση όλων των τύπων φακών επαφής, αξιοποιώντας τις ευεργετικές ιδιότητες του χαμομηλιού.

aricon1aricon2

Το Newsept Total είναι διαθέσιμο σε μπουκάλι οικονομικής συσκευασίας των 500ml και σε πρακτικές αμπούλες μίας χρήσης των 10ml, ιδανική επιλογή για τα ταξίδια και τις καθημερινές μετακινήσεις.

Το Νewsept Eyes (οφθαλμικές σταγόνες μιας χρήσης) αποτελεί τη «φυσική» πρόταση κατά της ξηροφθαλμίας, ενώ ανακουφίζει τα μάτια από το αίσθημα ύπαρξης ξένου σώματος, την κούραση από την παρατεταμένη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, την πολύωρη οδήγηση, το επίμονο διάβασμα, τη χρήση φακών επαφής και τον ερεθισμό των οφθαλμών που προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Το Νewsept Eyes συνδυάζει τα οφέλη που προσφέρουν το υαλουρονικό νάτριο και το χαμομήλι.

aricon3

To προϊόν κυκλοφορεί σε οικονομική συσκευασία με 30 περιέκτες των 0,5 ml.

Η εταιρία ARICON, με «σημαία» της το τρίπτυχο Ασφάλεια, Ποιότητα & Οικονομία, αποσκοπεί, μέσω μιας ευρείας γκάμας προϊόντων, να προσφέρει τόσο στον καταναλωτή όσο και στον επαγγελματία υγείας ποιοτικές προτάσεις καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ανάγκες τους.

Τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα πληρούν τις απαιτήσεις για την σήμανση CE
CE 0653

Περισσότερες πληροφορίες:

Τ: +30 210 2633145

Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

W: www.aricon.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4