Progent
Η Menicon εξοικονομεί 20%
στα υλικά κατασκευής της συσκευασίας!
centr

H Menicon, αφοσιωμένη στην αειφόρο ανάπτυξη για μια καλύτερη κοινωνία, παρέχει ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα στο χώρο της όρασης και εφαρμόζει βιώσιμα μέτρα στα εργοστάσιά της.

Συμβαδίζοντας με τους νέους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα (MDR rules), ανανεώνει τις συσκευασίες της.

Η εσωτερική συσκευασία του πρωτεϊνικού καθαρισμού Progent ανανεώνεται, επιτυγχάνοντας περίπου 20% μείωση στην ποσότητα των υλικών κατασκευής του, ενώ η σύσταση του Progent παραμένει αμετάβλητη.
1

Το Progent της Menicon είναι ισχυρό διάλυμα απολύμανσης και αφαίρεσης πρωτεϊνών για όλους τους σκληρούς αεροδιαπερατούς φακούς επαφής που χρησιμοποιείται μια φορά την εβδομάδα σε συνδυασμό με το καθημερινής χρήσης διάλυμα Menicare Pure.

Είναι σημαντικό οι χρήστες σκληρών αεροδιαπερατών φακών επαφής να χρησιμοποιούν το πρωτεϊνικό σύστημα απολύμανσης Progent που περιέχει υποχλωριώδες νάτριο σε περιεκτικότητα 0.4% και δρα αποτελεσματικά κατά ιών, βακτηρίων, μυκητών και της ακανθαμοιβάδας μειώνοντας σημαντικά την πιθανότητα μολύνσεων.
2jpg

Στην παραπάνω φωτογραφία φαίνεται η διάφορα που παρουσιάζει στο μικροσκόπιο ένας ημίσκληρος φακός επαφής πριν κ μετά τη χρήση του Progent.

3jpg

H Ιδανική Επιλογή Καθαρισμού και Φροντίδας
των Σκληρών Αεροδιαπερατών Φακών Επαφής


Ο καθαρισμός και η φροντίδα των Σκληρών Αεροδιαπερατών Φακών Επαφής (RGP) συστήνεται να πραγματοποιείται αποκλειστικά με τα κατάλληλα συστήματα φροντίδας που προορίζονται για χρήση στους συγκεκριμένους φακούς.

Ιδανικά τα υγρά καθαρισμού για RGP χρειάζεται να εξασφαλίζουν:

  • Διαβροχή για άνεση στη χρήση.
  • Εντατικό καθαρισμό με πιο εντατική δράση σε σχέση με τους μαλακούς ενάντια στις πρωτεϊνικές εναποθέσεις.
  • Απολύμανση ενάντια σε ιούς, βακτήρια, μύκητες και την ακανθαμοιβάδα.

4jpg

Το Menicare Pure της Menicon, είναι ένα διάλυμα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για τον καθαρισμό, την απολύμανση, την έκπλυση και την αποθήκευση όλων των ημίσκληρων αεροδιαπερατών (GP) φακών επαφής σε ημερήσια βάση.
Πρόκειται για ένα απολυμαντικό προϊόν με χαμηλά επίπεδα κυτταροτοξικότητας που παρέχει ισχυρή αντιμικροβιακή δράση ενάντια σε βακτήρια και μήκητες σε 30 λεπτά αλλά και ενάντια σε παθογόνους παράγοντες όπως η ακανθαμοιβάδα σε 4 ώρες, διασφαλίζοντας οφθαλμική ακεραιότητα και άνετη χρήση.

Είναι γνωστό ότι η Menicon αποτελεί την κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην κατασκευή ημίσκληρων και κερατοκωνικών φακών επαφής και προτείνει το συνδυασμό Menicare Pure και Progent για την άριστη συντήρηση των ημίσκληρων κερατοειδικών και σκληρικών φακών επαφής !

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξη
στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας!

Με την εγγραφή σας στο b2b της εταιρείας https://b2b.contact-lenses.gr/ έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα προϊόντα της Menicon καθώς και να παρακολουθείτε μελλοντικά webinars, να κατεβάζετε δημοσιεύσεις και άρθρα σχετικά με την επικαιρότητα και τους φακούς επαφής.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας :

  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2811103060 (contact-lenses.gr)
  • 6985902833 (viber orders)
  • 6983195511 (Σοφία Αναστασιάδου)

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της contact-lenses.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4