1

13-19 Ιουνίου 2022
...με προσφορές για τους οπτικούς
και τους χρήστες φακών επαφής!

2

Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης
LOVE YOUR LENSES WEEK

Η ομάδα της Contact-lenses.gr υποστηρίζει την εβδομάδα ευαισθητοποίησης για την ορθή χρήση των φακών επαφής, γνωστή ως "LOVE YOUR LENSES WEEK". Η εκστρατεία διοργανώθηκε από τη Βρετανική Ένωση Φακών Επαφής (BCLA), με στόχο να προωθήσει τα οφέλη των φακών επαφής διασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι χρήστες ακολουθούν τις ζωτικές συμβουλές των εφαρμοστών για τη διασφάλιση της οφθαλμικής τους υγείας.

"Οι φακοί επαφής μπορούν να προσφέρουν ένα νέο τρόπο ζωής γεμάτο ελευθερία, επιλογές και άνεση, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό οι χρήστες να έχουν πλήρη κατανόηση του τι πρέπει να κάνουν για να εξασφαλίσουν μακροχρόνια ασφαλή χρήση φακών επαφής".

Συμμετέχουμε στην εβδομάδα #LoveYourLenses για να ενισχύσουμε την ευαισθητοποίηση για την οφθαλμική προστασία και να διευκολύνουμε τη διάδοση των παρακάτω μηνυμάτων προς τους χρήστες φακών επαφής:

    1. Να πλένετε και να στεγνώνετε πάντα τα χέρια σας σχολαστικά όταν χειρίζεστε φακούς επαφής.
    2. Μη μειώνετε το χρόνο καθαρισμού των φακών επαφής σας, ακολουθήστε πιστά τις συμβουλές του εφαρμοστή σας.
    3. Πραγματοποιείτε τακτικές οφθαλμικές εξετάσεις.
    4. Πάντα να τρίβετε, να ξεπλένετε και να αποθηκεύετε τους φακούς επαφής σας στο συνιστώμενο διάλυμα. Οι φακοί μιας χρήσης θα πρέπει να απορρίπτονται μετά από κάθε χρήση.
    5. Μην χρησιμοποιείτε φακούς επαφής που δεν έχουν συνταγογραφηθεί από επαγγελματία οφθαλμικής υγείας.
       
  • Με την αγορά 40 κουτιών Miru 1 ΜΟΝΤΗ (6 pack), παραλαμβάνετε επιπλέον 10 κουτιά δώρο και απολαμβάνετε τα προνόμια των Menicon Miru Partners!
  • Με την αγορά 40 κουτιών Miru 1 DAY (30 pack), παραλαμβάνετε επιπλέον 10 κουτιά δώρο!
  • Υπάρχει δυνατότητα συνδυαστικής προσφοράς MIRU 1 ΜΟΝΤΗ (20+5) & MIRU 1 DAY FLAT PACK (20+5) με άμεση αποπληρωμή και μόνο για μια παραγγελία.
  • Για τους τελικούς χρήστες, προτείνεται η διαμόρφωση της προσφοράς :
    3 κουτιά + 1 δώρο (φ.ε για 12 μήνες)

Οι Μenicon Miru Partners έχoυν μια σειρά από προνόμια, όπως 10% έκπτωση σε προϊόντα της Menicon, ελεύθερη πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό και ελεύθερη συμμετοχή σε δραστηριότητες (εκπαιδευτικές, ερευνητικές), ενώ συμπεριλαβάνονται σε επίσημη λίστα συνεργατών με κοινοποιήσεις σε καταχωρήσεις και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με την εγγραφή σας στο b2b της εταιρείας https://b2b.contact-lenses.gr/ έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα προϊόντα της Menicon καθώς και να παρακολουθείτε μελλοντικά webinars, να κατεβάζετε δημοσιεύσεις και άρθρα σχετικά με την επικαιρότητα και τους φακούς επαφής.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας :

  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 281 110 3060 (Contact-lenses.gr)

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Contact-lenses.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4