Silhouette Group is CO2 neutral as of 7th September

Η αναγνώριση νέων δυνατοτήτων είναι μέρος του Empowered by Lightness και της μακροπρόθεσμης στρατηγικής μας. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, παίρνουμε στα σοβαρά την ευθύνη που έχουμε απέναντι στον πλανήτη. Στη Silhouette υπάρχει ένα ξεκάθαρο όραμα για το μέλλον – Empowered by Lightness, σε ο,τι και αν κάνουμε και ιδιαίτερα σε ο,τι αφορά τη βιωσιμότητα. Επιθυμία μας είναι να γίνουμε πρωτοπόροι στην βιώσιμη καινοτομία και να είμαστε πάντα εναρμονισμένοι με την προστασία του περιβάλλοντος.

im1Ωστόσο δεν σταματάμε εδώ. Οι εναπομείναντες ποσότητες CO2 αντισταθμίζονται με πρωτοβουλίες που έχουν επικυρωθεί από τη μη κυβερνητική οργάνωση Gold Standard Foundation, που προσφέρει ηλιακή ενέργεια στον Νότο. Πρόκειται για ένα project που συμβάλει στην ποιότητα του αέρα και τις συνθήκες διαβίωσης, καθώς επίσης τις ευκαιρίες απασχόλησης.

Ως ηγέτες της αγοράς έχουμε την ευκαιρία να διαμορφώσουμε ενεργά το μέλλον και να ενθαρρύνουμε τους συνεργάτες και λοιπά ενδιαφερόμενα μέρη να βρίσκονται πάντα σε αφύπνιση, να αμφισβητούν και να υπερασπίζονται τις αλλαγές με θάρρος και αποφασιστικότητα. Μόνο έτσι μπορούμε να μετατρέψουμε τα οράματά μας σε πραγματικότητα.

Το Empowered by Lightness βρίσκεται στην καρδιά της Silhouette

Μπορείς να συμβάλεις και εσύ στη διαμόρφωση ενός βιώσιμου κόσμου επενδύοντας στα προϊόντα μας

Αποκλειστική διάθεση:

sicaras logoΕυριπίδου 6 10559 Αθήνα
Τ: 210 32 50 101-2, 210 32 45 530
Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.sicaras.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4