Η Swarovski συνεργάζεται με την EssilorLuxottica

Διάσημη για τα κρυστάλλινα κοσμήματά της, η Swarovski συνεργάζεται με την EssilorLuxottica για τη σειρά γυαλιών της

Η Swarovski και η EssilorLuxottica υπέγραψαν αποκλειστική 10ετή συμφωνία άδειας για το σχεδιασμό, την κατασκευή και την παγκόσμια διανομή των γυαλιών Swarovski.

Η συνεργασία βασίζεται στα διαπιστευτήρια πολυτέλειας της Swarovski παράλληλα με τη δέσμευσή της για τα γυαλιά ως βασικό αξεσουάρ μόδας. Τα γυαλιά Swarovski, τα οποία διαθέτουν σχέδια εμπνευσμένα από τις οικογένειες κοσμημάτων της μάρκας, φέρνουν μια πρόσθετη πτυχή στην προσφορά των πελατών της εταιρείας, συμπληρώνοντας τις συλλογές κοσμημάτων, διακόσμησης σπιτιού και αξεσουάρ.

Ο Francesco Milleri, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της EssilorLuxottica, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτό το ταξίδι με τη Swarovski, μια μάρκα γνωστή για τον έξυπνο σχεδιασμό της και την απίστευτη προσοχή στη λεπτομέρεια. Πάντα βλέπαμε κάθε ζευγάρι γυαλιών ως ένα έργο τέχνης που πρέπει να φορεθεί, γεγονός που κάνει τη Swarovski και την ιστορία της τόσο υπέροχη».

Η πρώτη συλλογή θα αναπτυχθεί υπό την ηγεσία της δημιουργικής διευθύντριας της Swarovski, Giovanna Engelbert και θα είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο του 2023.

Πηγή https://www.nzoptics.co.nz/articles/archive/swarovski-partners-with-essilorluxottica/

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4