Η EssilorLuxottica και ο Roger Federer ανακοίνωσαν παγκόσμια συνεργασία

Η EssilorLuxottica και ο Roger Federer ανακοίνωσαν σήμερα ότι υπέγραψαν συμφωνία αποκλειστικής αδειοδότησης για το σχεδιασμό, την κατασκευή και την παγκόσμια διανομή γυαλιών μεταξύ των εμπορικών σημάτων Roger Federer ("RF") και Oliver Peoples.

Η εναρκτήρια συλλογή, που αναπτύχθηκε υπό το συνδυασμένο όραμα των Federer και Oliver Peoples, θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2024. Τα σχέδια θα αντλούν έμπνευση από την κοινή αφοσίωση τους στην αριστεία στην τέχνη και την εκτίμηση για την υποτιμημένη πολυτέλεια.

«Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ένας θρυλικός αθλητής, ένας παθιασμένος επιχειρηματίας και μια δύναμη στον κόσμο της μόδας και του τρόπου ζωής. Οι κοινές μας αξίες και η παγκόσμια επιρροή του τον καθιστούν τον τέλειο συνεργάτη για εμάς και για την επωνυμία Oliver Peoples. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε μαζί όμορφα γυαλιά», δήλωσε ο Francesco Milleri, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EssilorLuxottica.

Ο Ρότζερ Φέντερερ δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τον Όλιβερ Πόουλς. Είμαι θαυμαστής της μάρκας εδώ και χρόνια και πάντα εκτιμούσα την εξαιρετική δεξιοτεχνία τους μαζί με διαχρονικά, κομψά σχέδια. Βρήκαμε και οι δύο πολλά κοινά στοιχεία στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τη δουλειά μας και είναι ο τέλειος συνεργάτης για το ντεμπούτο της συλλογής γυαλιών μου RF το 2024.»

Ο Rocco Basilico, Διευθύνων Σύμβουλος της Oliver Peoples, σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον Roger Federer. Η εξέχουσα θέση και η πολιτιστική του απήχηση είναι θρυλική και εκτείνεται πέρα από τον κόσμο του τένις. Ανυπομονούμε πολύ για αυτό που θα ακολουθήσει».

 Πηγή https://www.opticaljournal.com/essilorluxottica-and-roger-federer-announce-global-eyewear-collaboration/

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4