8η Επιστημονική Ημερίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Οπτομετρίας (ΕΑΟ)

Λίγα λόγια για την Οπτομετρία και την Ελληνική Ακαδημία Οπτομετρίας (Ε.Α.Ο.)

"Η επιστήμη της Οπτομετρίας και οι εφαρμογές της είναι εξαιρετικά σημαντικές για το κοινωνικό σύνολο. Είναι ευρέως γνωστό οτι σε πολλές χώρες του κόσμου η Οπτομετρία κατέχει ξεχωριστή θέση στα συστήματα υγείας. Η οργάνωση των Οπτομετρών και οι δραστηριότητες τους είναι αξιοζήλευτες...

Η Ελληνική Ακαδημία Οπτομετρίας, με την ανανεωτική και εξελικτική διάθεση των μελών της, αποσκοπεί στην ενοποίηση και απελευθέρωση όλων εκείνων των δυνάμεων που θα φέρουν την επιστήμη της Οπτομετρίας και τον ρόλο του Οπτικού-Οπτομέτρη σε ένα νέο επίπεδο. Η συμμετοχή και συνεργασία όλων είναι απαραίτητη για την επίτευξη του στόχου αυτού.

Η Ελληνική Ακαδημία Οπτομετρίας, είναι ανοιχτή σε νέες πρότασεις, ιδέες, απόψεις που εξυπηρετούν τους σκοπούς της. Αυτοί οι σκοποί δεν είναι άλλοι απο την εξέλιξη του επαγγέλματος της Οπτομετρίας και του οπτικού-οπτομέτρη, την προστασία των δικαιωμάτων του, την διαρκή επιμόρφωση του και την ενημέρωση/προστασία του κοινού με κάθε μέσο."

8η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΑΣ
Afissa 8hs imeridas EAO


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 8Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΑΟ
ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ – ΜΥΘΟΙ & ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
20 Νοεμβρίου 2016, Σπάρτη 1, Μαρούσι – Αθήνα

€30 Μέλη ΕΑΟ*
€80 Μη μέλη
€20 Φοιτητές (με την επίδειξη του πασου)
€60 Ειδική τιμή για όσους επιθυμούν να εγγραφούν σαν νέα μέλη της ΕΑΟ συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της ημερίδας, του κόστους εγγραφής και της συνδρομής του 2017 (δεδομένου ότι πληρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στο www.eao.gr/εγγραφή-μελών)
Υπάρχει η δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 2108085051 (10:00-14:00) δηλώνοντας μόνο το ονοματεπώνυμο (χωρίς να είναι δεσμευτικό). Οι οριστικές εγγραφές θα γίνουν στην γραμματεία έξω από την αίθουσα την ημέρα της ημερίδας.

*Μετά το πέρας της ημερίδας θα ακολουθήσει η ετήσια γενική συνέλευση της ΕΑΟ η οποία είναι ανοιχτή μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη (χωρίς κόστος δεδομένου ότι είναι οικονομικά ενήμερα).
Οποίος επιθυμεί να είναι ενεργό μέλος καλείται να παρευρεθεί!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4