Ο οίκος GIVENCHY παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών του Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018.



Μια συλλογή που ισορροπεί με οδηγό των νέων μοντέλων την ελαφριά κατασκευή και τις μεταλλικές και χαρακτηριστικές λεπτομέρειες και προσφέρει μεγάλη ποικιλία στις φόρμες, με βελτιστοποιημένη και άνετη εφαρμογή.

Οι μεταλλικοί σκελετοί διακοσμούνται από μια διακριτική σειρά μικροσκοπικών τρουκς, ενώ ένα λεπτό περίγραμμα στον ίδιο χρωματικό τόνο διατρέχει το μπροστινό προφίλ τους. Τα γυαλιά φωτίζονται ακόμη περισσότερο από τους εξαιρετικά λεπτούς βραχίονες και τα διάφανα ακροβραχιόνια. Τα μοντέλα αυτά διαθέτουν επίσης διακοσμητικούς φακούς με ήπια, καθρεπτέ επεξεργασία.

GV 7089/S: Γυναικεία γυαλιά ηλίου σε υπερμεγέθη, ελαφριά μεταλλική φόρμα πιλότου. Χρωματική παλέτα: χάλκινο χρυσό με ροζ φακούς, μαυρισμένο ασημί με βιολετί φακούς, χάλκινο χρυσό με πράσινους φακούς, χρυσό με γκρι φακούς.

GV 7090S-2009590LKS2Y R00

 

GV7089S-2009640EYR13 R00

GV 7090/S: Γυναικεία γυαλιά ηλίου σε λεπτή, μεταλλική οβάλ φόρμα. Χρωματική παλέτα: χρυσό με μπλε φακούς, μαυρισμένο ασημί με πράσινους φακούς, μαυρισμένο ασημί με φιμέ φακούς.

 

GV 7088S-2009420FG4QT R00

 

Ανδρικά γυαλιά ηλίου σε στρογγυλεμένη φόρμα, που διακρίνεται από μια τολμηρή μεταλλική γέφυρα και ένθετα μεταλλικά κλιπ στο μπροστινό του μέρος, παραπέμποντας στο χαρακτηριστικό μοτίβο shark του οίκου Givenchy. Η χρωματική παλέτα του σκελετού και των φακών αποτελούν ένα συνδυασμό ρετρό αίσθησης και ροκ διάθεσης.

GV 7088/S: Χρωματική παλέτα: ματ καραμέλα και μεταλλικά στοιχεία σε ροζ χρυσό, καφέ ταρταρούγα και μεταλλικά στοιχεία σε ροζ χρυσό, μαύρο ματ και μεταλλικά στοιχεία σε ροζ χρυσό, μαύρο και μεταλλικά στοιχεία σε μαύρο ματ.


Η συλλογή γυαλιών Givenchyπαράγεται και διανέμεται από το SafiloGroup.
Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4