Alaia Paris - First Eyewear Collection Spring/Summer 2018

Ο Οίκος Alaia λανσάρει την πρώτη του Συλλογή Γυαλιών first Eyewear Collection για Spring/Summer 2018.

Η πρώτη συλλογή γυαλιών οράσεως του Οίκου Alaia, που παράγεται σε συνεργασία με το groupKeringEyewear, αποτελεί μια ακόμη μοναδική προέκταση του οράματος του σχεδιαστή. Το παγκοσμίως αναγνωρισμένο στυλ του Οίκου Alaia στα ρούχα, τα παπούτσια, τις ζώνες και τις τσάντες αποκαλύπτεται τώρα με έξι ξεχωριστoύς σκελετούς μέσα από την πρώτη του συλλογή γυαλιών ηλίου Ανοιξη/Καλοκαίρι 2018.

AA0003S 004 Front

Κάθε ένα από τα έξι σχέδια που παρουσιάζονται στη συλλογή, είναι έντονα επηρεασμένο από τους στυλιστικούς κώδικες του Οίκου και την αυστηρή προσοχή στη λεπτομέρεια, η οποία αντανακλάται σε κάθε στάδιο της σχεδιαστικής και κατασκευαστικής διαδικασίας.

AA0003S 003 Front

Η προσθήκη των γυαλιών στον μοναδικό κόσμο της Υψηλής Ραπτικής, ReadytoWear, δερμάτινα αξεσουάρ και αρώματα αποκαλύπτει το ξεχωριστό όραμά του σχεδιαστή για τη σύγχρονη θηλυκότητα, πάντα εμπνευσμένο από φόρμες που αναδεικνύουν τη βασική σχέση του με την ομορφιά που εκφράζει το σώμα της γυναίκας.

AA0004S 002 Front

AA0004S 003 Front

AA0001S 001 Cat

Η συλλογή ‘παίζει’ ανάμεσα σε λεπτά οβάλ περιγράμματα και σε πιο δυναμικούς στρογγυλεμένους και τετράγωνους όγκους, σε τόνους ‘nude’ και μαύρο, με το εμβληματικό Arabesque μοτίβο του Παριζιάνικου Οίκου να αποτυπώνεται με ξεχωριστά διάφανα εφέ εντυπωσιακής δεξιοτεχνίας ή με πολύτιμα ‘microstuds’ στη μετόπη και τους βραχίονες. Ακόμη και η θήκη αποτυπώνει την αυθεντική στυλιστικήταυτότητα του Οίκου Alaia.

 

Untitled-1alaia2018


Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4