Μεγάλη η απώλεια του Ίνο Βαρσάνο τόσο για την οικογένεια του εκλιπόντος, την Union Optic, τους συνεργάτες του, τους φίλους του, όσο και για και την ευρύτερη οικογένεια του οπτικού κλάδου.

Εμείς σαν “OrasisOnline”, αλλά και προσωπικά σαν Νίκος Ασημακόπουλος γνωρίζοντας τον άνθρωπο με την πολυετή συνεργασία μας, μεταφέρουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αγαπητού σε όλους μας Ίνο.

Εδώ δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου που λάβαμε από την Union Optic ABEE.

Και πολύ σύντομα θα επανέλθουμε με ένα πλούσιο αφιέρωμα στην μνήμη του εκλιπόντος. Καλό ταξίδι Ίνο.

IMG 3634b
Φωτογραφία με τα αδέλφια Ίνο και Σάμμυ Βαρσάνο, στο περίπτερο της UNION OPTIC στην Silmo 2017.

“Με βαριά καρδιά και απέραντη λύπη, η οικογένεια της Union Optic, προσέφερε τον ύστατο χαιρετισμό σε ένα δικό της άνθρωπο, τον Ίνο Βαρσάνο, έναν εργοδότη, που προσέφερε την αγάπη, τη στοργή και τη φροντίδα του.

Ο Ίνο Βαρσάνο γεννήθηκε στις 25-6-1961, στη Θεσσαλονίκη. Από νωρίς διακρίθηκε στις θετικές επιστήμες κι ολοκλήρωσε τις πτυχιακές σπουδές του, στον κλάδο των μαθηματικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Επιπρόσθετα, εξειδικεύτηκε με Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ασχολήθηκε από νωρίς με τον κλάδο των οπτικών, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, Ρόμπυ Βαρσάνο, που υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες του χώρου των οπτικών στην Ελλάδα. Με το τέλος της στρατιωτικής θητείας του, αφοσιώθηκε στην επέκταση και την αναβάθμιση της οικογενειακής επιχείρησης, μαζί με τον αδερφό του, Σάμμυ Βαρσάνο.

Με έμφυτη κλίση στην οικονομική διαχείριση, χειρίστηκε ένα από τα πιο νευραλγικά τμήματα της εταιρείας: τον κλάδο των οικονομικών, διασφαλίζοντας έτσι τα απαιτούμενα κονδύλια τόσο για επενδύσεις σε υλικοτεχνική υποδομή & προσωπικό, όσο και για την αναβάθμιση της εικόνας της εταιρείας.

Τα τελευταία χρόνια είχε σχεδιάσει και υλοποιήσει την έξοδο της εταιρείας στις διεθνείς αγορές, στοχεύοντας σε πελάτες εξωτερικού και ταξιδεύοντας το brand της εταιρείας σε όλες τις ηπείρους, δημιουργώντας και συντηρώντας μια πλούσια εξαγωγική δραστηριότητα.

Στις κύριες ενασχολήσεις του, συμπεριλαμβανόταν και η έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα, την οποία ο ίδιος κρατούσε σε χαμηλούς τόνους. Προσέφερε ενεργά, τόσο σε οικονομική υποστήριξη, όσο και σε ανιδιοτελή εργασία στην Κιβωτό του Κόσμου και στις διοργανώσεις του συλλόγου LIONS

Ο Ίνο Βαρσάνο υπήρξε ένας εξαιρετικός άνθρωπος: αγαπητός φίλος, δυναμικός επιχειρηματίας, υπέροχος εργοδότης. Άνθρωπος με μεγάλη καρδιά που χωρούσε όλους τους ανθρώπους μέσα. Τα λόγια είναι λίγα για να εκφράσουν τη θλίψη όλων μας για το χαμό του.

Καλό ταξίδι, αγαπημένε μας Ίνο.”

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4