H Safilo και η Levi's Ενώνουν τις Δυνάμεις τους στο Xώρο των Γυαλιών Ηλίου & Οράσεως

H SAFILO ΚΑΙ Η LEVI STRAUSS & CO. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΥΕΤΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΥΑΛΙΩΝ

Η Safilo, παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών, και η Levi Strauss & Co, μια από τις μεγαλύτερες μάρκες ενδυμάτων διεθνώς και παγκόσμιος ηγέτης στον χώρο των τζιν ανακοινώνουν την παγκόσμια πολυετή τους σύμβαση αδειοδότησης για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή των επώνυμων γυαλιών Levi’s®.

Η σύμβαση θα τεθεί σε ισχύ τον Ιανουάριο του 2020, με τις συλλογές να κυκλοφορούν στην αγορά την σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι του 2020, ενώ η διάρκειά της θα είναι μέχρι τον Νοέμβριο του 2024 και θα είναι ανανεώσιμη για μία ακόμη πενταετή περίοδο μέχρι το 2029.

Safilo and Levi Strauss logo
«Αυτή η νέα συνεργασία είναι εξέχουσας σημασίας για το χαρτοφυλάκιο των μαρκών μας, μιας και η Levi’s® είναι η νούμερο ένα εταιρία Denim παγκοσμίως με γνήσια απήχηση στους εκπροσώπους της γενιάς Z και των Millenials σε όλο τον κόσμο» αναφέρει ο Angelo Trocchia, CEO του Safilo Group. «Με την Levi's® έχουμε μια σημαντική ευκαιρία να αναπτυχθούμε στο τμήμα της σύγχρονης αγοράς, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο σε επίπεδο μεγέθους και δυναμικού ανάπτυξης και συνάμα ιδιαιτέρως ελκυστικό για περαιτέρω ανάπτυξη σε βασικές αναδυόμενες αγορές όπως είναι η Κίνα.»

«Τα γυαλιά αποτελούν μια σημαντική κατηγορία προϊόντων για την Levis®» δήλωσε η Karyn Hillman, Διευθύντρια προϊόντων της Levi Strauss & Co. «Η συνεργασία μας με τη Safilo θα μας δώσει τη δυνατότητα να ενισχύσουμε περαιτέρω τη θέση μας ως πραγματική μάρκα lifestyle που προσφέρει υπέροχα γυαλιά σε καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.»

Σχετικά με το Group Safilo:

Το Safilo Group είναι η ιταλική κατασκευαστική εταιρεία και παγκόσμιος ηγέτης με ποιότητα και εμπιστοσύνη στον τομέα των πολυτελών γυαλιών ηλίου, γυαλιών οράσεως και αθλητικών γυαλιών. Με εμπνευσμένο σχεδιασμό και την καθοδήγηση των μαρκών, η Safilo μεταφράζει τον εξαιρετικό σχεδιασμό σε εξαιρετικά προϊόντα χάρη σε μία ανώτερη δεξιοτεχνική εμπειρία που χρονολογείται από το 1878. Με διεθνή παρουσία μέσω θυγατρικών σε 40 χώρες -σε Βόρεια και Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία, Ειρηνικό και Κίνα- και περισσότερο από 50 συνεργάτες αντιπροσώπους σε key markets, η  Safilo έχει δεσμευτεί για την ποιοτική διανομή των προϊόντων της σε περίπου 100.000  επιλεγμένα σημεία πώλησης, παγκοσμίως. 

Το χαρτοφυλάκιο Safilo περιλαμβάνει τις ιδιόκτητες μάρκες - Carrera, Polaroid, Smith, Safilo,  Oxydo, και τις αδειοδοτούμενες μάρκες: Dior, Dior Homme, Fendi, Banana Republic,  BOSS, Εlie Saab, Fossil, Givenchy, havaianas, Ηugo, Jimmy Choo, Juicy Couture, kate spade new york, Liz Claiborne, Love Moschino, Marc Jacobs, Max Mara, Max & Co., Moschino, Pierre Cardin, rag&bone, Rebecca Minkoff, Saks Fifth Avenue, Swatch και Tommy Hilfiger.

Σχετικά με τη Levi Strauss & Co.:

Η Levi Strauss & Co. είναι μια από τις μεγαλύτερες επώνυμες εταιρίες ενδυμάτων διεθνώς και παγκόσμιος ηγέτης στον χώρο των τζιν. Η εταιρεία σχεδιάζει και εμπορεύεται τζιν, casual ενδύματα και σχετικά αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, υπό τα εμπορικά σήματα Levi's®, Dockers®, Signature by Levi Strauss & Co.™ και Denizen®. Τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες από 110 χώρες παγκοσμίως, μέσω αλυσίδων λιανικής πώλησης, πολυκαταστημάτων, διαδικτυακών τόπων και ενός παγκόσμιου αποτυπώματος περίπου 2.900 καταστημάτων λιανικής πώλησης και καταστημάτων shop-in-shop. Τα δηλωθέντα καθαρά έσοδα της Levi Strauss & Co. για το οικονομικό έτος 2017 ανήλθαν σε 4,9 δισ. δολάρια. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στο http://levistrauss.com.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4