Η UNILENS Ενώνει τις Δυνάμεις της με την HOYA στους Οφθαλμικούς Φακούς Υψηλής Τεχνολογίας

Αγαπητοί συνεργάτες,

Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε την επίσημη συνεργασία της Unilens με την παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρία ΗΟΥΑ.
Η HOYA μια εταιρία με μεγάλο κύρος και ιδιαιτέρως αγαπητή στη χώρα μας, μας επέλεξε ως τους πλέον κατάλληλους και ικανούς να εκπροσωπήσουμε την εταιρία στην ελληνική αγορά.

Ο συνδυασμός της τεχνολογίας αιχμής της HOYA και της άριστης τεχνογνωσίας της UNILENS έχει σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα του χώρου μας και να προσφέρει στον κλάδο την πολυμορφία που έχει τόσo ανάγκη. Όλα τα προϊόντα HOYA θα παράγονται από τα επίσημα εργοστάσια της HOYA και θα εισάγονται και διανέμονται από την εταιρία μας με σκοπό την αναβάθμιση και ανάδειξη της αυστηρά ελεγμένης ποιότητας των προϊόντων HOYA.

Με αυτό τον τρόπο εγγυώμαστε πλήρως τη γνησιότητα αλλά και την απαράμιλλη ποιότητα για την οποία είναι γνωστή η HOYA. H Unilens με εμπειρία 45 ετών θα διασφαλίσει μέσω της άριστης εμπορικής πολιτικής της την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Σε συνεργασία με τη HOYA είμαστε σε διαδικασία ανάπτυξης ενός άμεσoυ και πλήρους συστήματος υπηρεσιών από την παραγγελία μέχρι την πώληση.
Με συνεχή εκπαίδευση και σκληρή δουλειά δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε τη HOYA που αξίζετε. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την πίστη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαστε πάντα δίπλα σας.


Με εκτίμηση,
Τίνα Σαρατσοπούλου
Διευθύνων Σύμβουλος
Αθήνα, 1/3/19

UNILENS-HOYA

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4