Συνάντηση της Ομοσπονδίας Οπτικών & Οπτομετρών (Ο.Σ.Ο.Ο.Ε) με τον Υπουργό Υγείας Β. Κικίλια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ & ΟΠΤΟΜΕΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Σ.Ο.Ο.Ε.)

ΘΕΜΑ: Διαδικασία χορήγησης οπτικών ειδών στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Την Πέμπτη 12.9.2019 σε συνάντηση που είχαμε με τον Υπουργό Υγείας κ.Β.Κικίλια, παρουσία του Γ. Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Πρόληψης και Εθελοντισμού κ.Π.Πρεζεράκου και του
Βουλευτή Λαρίσης και τ. υπεύθυνου του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρ.Κέλλα, ανταλλάξαμε απόψεις και θέσαμε τις πρότασεις μας (με πρώτη αυτή της άμεσης απόσυρσης όλων των μέχρι τώρα υπουργικών αποφάσεων που αφορούν voucher και συμβάσεις).
Του καταθέσαμε δε, φάκελο 10 σελίδων με σκοπό να ενημερωθεί και να προχωρήσει στην επανεξέταση πλειάδας δυσνόητων, παράλογων κι απαρχαιωμένων νομοθετημάτων που αφορούν τον κλάδο, αλλά και θεμάτων που αφορούν της άσκηση της Οπτομετρίας, την απλοποίηση και τη δημιουργία ευνοϊκότερου φορολογικού περιβάλλοντος για την πώληση των οπτικών ειδών, την πάταξη του παράνομου εμπορίου, κ.ά.

Ακολούθησε επικοινωνία με τη νέα Αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Θ. Καρποδίνη κι έχουμε ήδη προγραμματίσει σειρά συναντήσεων. Θέλουμε να ελπίζουμε σε ένα θετικό για τον κλάδο αποτέλεσμα.

Η ΟΣΟΟΕ πρωτοπόρος των εξελίξεων θα σας ενημερώνει, θα βρίσκεται δίπλα σ’ όλους τους συναδέλφους συμβάλλοντας στην αξιοπρεπή άσκηση του επαγγέλματος μας.

Αθήνα 18.9.19
OSOOE LOGO 484x252

Με εκτίμηση
Το Δ. Σ.

Εκ μέρους των Συλλόγων παραβρέθηκαν:
Αλ. Αποστολίδου (ΣΟΟΒΕ),
Στ.Παπανίκος (ΣΟΟΣΕ),
Σ.Χατζησυμεών, Β. Παπαϊωάννου (ΣΟΟΘΕΣΣ),
Π.Ταυταρόπουλος, Ελ.Πισμοπούλου (ΣΟΟΝΑ),
Γ.Ντζιλέπης(ΣΟΟΕ), Θ.Μιχαλάκης (ΣΟΟΝΔΩ).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4