Η KERING Eyewear και η SAFILO ανανεώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η KERING EYEWEAR και η SAFILO ανανεώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους.
Πάντοβα, 4 Οκτωβρίου 2019 

 Η Kering Eyewear και η Safilo ανακοινώνουν την ανανέωση της συμφωνίας τους για την κατασκευή και την προμήθεια προϊόντων Gucci.
Η τριετής εταιρική σχέση θα τεθεί σε ισχύ από τον Ιανουάριο του 2021, παρέχοντας πλήρη συνέχεια του προηγούμενου συμβολαίου που λήγει το Δεκέμβριο του 2020.

Η συμφωνία είναι η συνέχεια μια τριετούς συνεργασίας κατά την οποία οι δύο όμιλοι έχουν διαμορφώσει μια αξιόπιστη ομάδα με την κορυφαία εξυπηρέτηση της Safilo, την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων και τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες της, για όλα τα βασικά στοιχεία για τα γυαλιά του ομίλου της Kering.

Τα γυαλιά Kering και η Safilo ήταν πάντα προσεκτικοί στο ρόλο της κοινωνικής ευθύνης και μοιράζονται ένα κοινό όραμα για να εργαστούν για τη διατήρηση της ιταλικής υπεροχής Made in Italy κατασκευής γυαλιών.

Η μακροπρόθεσμη εταιρική σχέση βασίζεται στην τεχνογνωσία του παραγόμενου προϊόντος της Safilo, που καθιερώθηκε κατά την 85ετή ιστορική διαδρομή της και επιβεβαιώνει τη δέσμευση των δύο εταιρειών για τον χώρο και την παραγωγή Made in Italy.

Σχετικά με την Safilo :

Το Group Safilo είναι  ένας παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, οπτικών πλαισίων, αθλητικών γυαλιών κλπ. Χάρη στην ισχυρή δεξιοτεχνία της οικοτεχνίας που χρονολογείται από το 1878, η Safilo μεταφράζει τα σχεδιαστικά της έργα σε υψηλής ποιότητας προϊόντα που παράγονται σύμφωνα με την ιταλική παράδοση. Με ένα εκτεταμένο εξ ολοκλήρου ιδιόκτητο δίκτυο θυγατρικών σε 40 χώρες - τη Βόρεια και τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, την Ασία και την Κίνα - και με  περισσότερους από 50 συνεργάτες διανομής στην Κίνα σαν βασικές αγορές, η Safilo δεσμεύεται για την ποιοτική κατανομή των προϊόντων της σε περίπου 100.000 επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο.

Το χαρτοφυλάκιο της Safilo περιλαμβάνει: τα δικά του βασικά εμπορικά σήματα: Carrera, Polaroid, Smith, Safilo, Oxydo και brands συνεργασίας: Dior, Dior Homme, Fendi, Banana Republic, BOSS, Elie Saab, Fossil, Givenchy, Havaianas, HUGO, Jimmy Choo, Juicy Couture, Liz Claiborne, Moschino, Marc Jacobs, Max Mara, η Max & Co., Pierre Cardin, Rag & Bone, η Rebecca Minkoff, η Saks Saks,Fifth Avenue, Swatch, και Tommy Hilfiger.
Εισηγμένη στο ιταλικό χρηματιστήριο (κωδικός ISIN IT0004604762, Bloomberg SFL.IM, Reuters SFLG.MI), το 2018 το Grup Safilo κατέγραψε καθαρά έσοδα 962,9 εκατ €.

Σχετικά με την Kering Eyewear:

Η Kering Eyewear είναι μέλος του ομίλου Kering, ενός παγκόσμιου δικτύου που αναπτύσσει ένα σύνολο πολυτελών προϊόντων μόδας, δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ με κοσμήματα, ρολόγια, γυαλιά κλπ.
Σήμερα, η Kering Eyewear σχεδιάζει, αναπτύσσει και διανέμει γυαλιά για ένα πλήρες και καλά ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο 15 κορυφαίων brands όπως: Gucci, Cartier, Saint Laurent, Balenciaga, Bottega Veneta, Alexander McQueen, Stella McCartney, Alaïa, Courrèges, Montblanc, Brioni, Boucheron, Pomellato, McQ, Puma.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4