Ανακοίνωση Νο 3 της MIDO για τον Coronavirus

Αγαπητοί εκθέτες και επισκέπτες,

λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη κατάσταση που όλος ο κόσμος αντιμετωπίζει λόγω Coronavirus, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ορισμένα σημεία.
Παρόμοιο με αυτό που έγινε για την Première Vision (Παρίσι), BIT (Μιλάνο) και London Fashion Week και για το τι θα λάβει χώρα για το Euroshop (Ντίσελντορφ), MICAM, Mipel, Μιλάνο Εβδομάδα Μόδας, Lineapelle και The One (Μιλάνο), επιβεβαιώνουμε ότι και η πεντηκοστή Έκθεση της MIDO θα πραγματοποιηθεί κανονικά, σύμφωνα με τους κανονισμούς υγείας που είναι σε ισχύ και με την λήψη επιπλέον προληπτικών μέτρων...

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα κυριότερα γεγονότα που προβλέπονται για την πεντηκοστή αυτή Έκθεση:

  • Μια ημέρα πριν από την έναρξη, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 π.μ., η συνήθης συνέντευξη Τύπου και παρουσιάζοντας τη MIDO 2020 θα πραγματοποιηθεί στο Spazio Gessi στο Μιλάνο.
  • Στις 7.00 μ.μ. την ίδια ημέρα, Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, η εορταστική συναυλία θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για τους εκθέτες στο Milano Duomo.
  • Σάββατο της 29ης Φεβρουαρίου MIDO 2020 - The Golden Edition θα ανοίξει τις πόρτες του στις 9.00 π.μ. στο Fiera Milano, Rho.
  • Στις 6.30 μ.μ. το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο του Κέντρου Εξυπηρέτησης του Fiera Milano, μια μεγάλη βραδιά του εορτασμού θα πραγματοποιηθεί, ανοιχτή σε όλους τους συμμετέχοντες στη MIDO. Θα ξεκινήσει με την παρουσίαση της «από τα βλέμμα στραμμένο στο Όραμα», όπου ο κοινωνιολόγος Francesco Morace θα σχεδιάσει το μέλλον των γυαλιών χρησιμοποιώντας έναν ειδικό φακό, που τα τελευταία 50 χρόνια παρατηρώντας την παράδοση, τη μόδα, το σχεδιασμό, την τεχνολογία, την καινοτομία και την ψηφιακή τεχνολογία. Η τελετή απονομής των βραβείων θα ακολουθήσει, με την παρουσίαση των βραβείων στις επιχειρήσεις που έχουν συμμετάσχει σε όλες τις 50 Εκθέσεις της MIDO, όσους στο παρελθόν διατελέσει πρόεδροι της MIDO, την επόμενη, την παρουσίαση του Bestore και Stand Up για το Πράσινο βραβεία, και να τελειώσει το βράδυ , στο σαλόνι της Golden Edition.
  • Κυριακή 1 και τη Δευτέρα 2 Μαρτίου η Έκθεση θα συνεχιστεί όπως έχει ήδη επικοινωνήσει με πολλές εκδηλώσεις στο Otticlub και εκδηλώσεις μέσα στα περίπτερα.

Όπως είναι προφανές, οι συνθήκες που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες θα αποτρέψουν τις περισσότερες από τις εταιρείες από την Κίνα από τη συμμετοχή τους στη MIDO 2020. Ως αποτέλεσμα, για το τρέχον έτος, η περιοχή «Fair Ανατολή» (περίπτερο 7), το οποίο φιλοξενεί παραδοσιακά η εκθέτες από την Ασία, δεν θα λειτουργήσει.

Για να μειωθούν οι επιπτώσεις από την κατάσταση αυτή, η MIDO θα θέσει στη διάθεση των εκθετών οι οποίοι αδυνατούν να συμμετέχουν μια ψηφιακή πλατφόρμα που θα καθιστά δυνατή για να παρουσιάσουν τα νέα τους προϊόντα on-line, και για τους επισκέπτες που θα εγγραφούν να μπορούν να τα δουν και να έρθουν σε επαφή άμεσα με τις εταιρίες που τους ενδιαφέρουν.Η  MIDO4U.COM θα είναι ενεργή για τους εκθέτες από τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και για τους επισκέπτες από τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην έκθεση και σήμερα μπορούμε με υπερηφάνεια να πούμε ότι η MIDO 2020 είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας και της ανάπτυξης για πενήντα χρόνια. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους εκθέτες-συνεργάτες μας για τη συνεργασία τους, την αφοσίωσή τους και τη συνεχή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, ιδίως κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων. Η υποστήριξή τους έχει δώσει μεγάλη δυναμική στην διοργάνωση η οποία θα καταστή δυνατή από κοινού, για να ζήσετε μια ξεχωριστή Golden Edition.

Μιλάνο, 14 Φεβρουαρίου, 2020

Η Γραμματεία της MIDO

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4