Η Lucyd® παρουσίασε τη νέα της συλλογή γυαλιών Lyte 2.0 Spring. Πείτε γεια στα γυαλιά ηλίου ChatGPT με δυνατότητα φωνής και στα συνταγογραφούμενα γυαλιά της Lucyd!

Η πιο πρόσφατη εφαρμογή Smartphone της Lucyd έκανε το ντεμπούτο της στα καταστήματα iOS και Google App Store, ενεργοποιώντας τα Smart Audio γυαλιά ηλίου και τα συνταγογραφούμενα γυαλιά ChatGPT.

Δεκάδες εντυπωσιακοί influencers, μοντέλα, κοινωνικοί, διασκεδαστές, επιχειρηματίες και μέσα ενημέρωσης συγκεντρώθηκαν στην αναπτυσσόμενη περιοχή Wynwood του Μαϊάμι για να παρακολουθήσουν την Ενεργοποίηση & Παρουσίαση της VIP Fashion Show της Lucyd στην  Γκαλερί Τέχνης WYN 317. Αυτό το πάρτι σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους γιόρτασε την κυκλοφορία των γυαλιών ήχου ChatGPT της Lucyd's Smart — τώρα η κορυφαία στον κόσμο Τεχνητή Νοημοσύνη είναι hands-free και είναι εύκολα προσβάσιμη μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου μέσω φωνητικών εντολών.

«Η τελευταία γενιά έξυπνων γυαλιών μας συνδυάζει κομψό σχεδιασμό με ανοιχτά ακουστικά , προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, συνταγογραφούμενους φακούς και φωνητική βοήθεια σε ένα καινοτόμο, ελαφρύ προϊόν γυαλιών που είναι εξίσου όμορφο και λειτουργικό», είπε ο Gross.

 Πηγή https://www.opticaljournal.com/lucyd-smart-eyewear-debuts-voice-enabled-chatgpt-ai/

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4