×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 493

Απόλυτα Πετυχημένη η 8η Επιστημονική Ημερίδα της Ε.Α.Ο.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 8η επιστημονική ημερίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Οπτομετρίας (Ε.Α.Ο.), την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 στις εγκαταστάσεις του OTE Academy στο Μαρούσι. Η συμμετοχή ξεπέρασε...

τις προσδοκίες των διοργανωτών με αποτέλεσμα να καθυστερήσει για λίγο και η έναρξη του προγράμματος της ημερίδας. Έτσι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εγγραφών ξεκίνησαν οι εργασίες της ημερίδας που είχαν σαν θέμα: “Διαθλαστική Χειρουργική, Μύθοι και Πραγματικότητα”.
02-IMG 2037
Τις  εργασίες της ημερίδας άνοιξε καλωσορίζοντας  τους συνέδρους ο πρόεδρος της ΕΑΟ κ. Βασίλης Κόκοτας και αμέσως μετά ο λόγος δόθηκε και οι εργασίες ξεκίνησαν με την κ. Χαρά Βάκρου (Bsc (Hons) Optom, MSc, PhD), που ανέλυσε τις “Μεθόδους της Διαθλαστικής Χειρουργικής”.


Στη συνέχεια ο κ. Σωτήρης Πλαϊνης (MSc, PhD, FBCLA), ανέπτυξε το θέμα “Διαθλαστική Χειρουργική και Ωφέλιμη Όραση”. Μετά κ. Βασίλης Δρίτσας (Bsc (Hons), MCOptom), έκλεισε τον πρώτο κύκλο της ημερίδας αναπτύσσοντας  το θέμα “Συνδιαχείρηση του ασθενή και ο ρόλος του Οπτομέτρη”.

Μετά από ένα 20λεπτο σύντομο διάλειμμα ο κ. Κώστας Κατσούλος μίλησε για τις “Μετεγχειρητικές εφαρμογές των φακών επαφής”.

Ολοκληρώνοντας τη θεματογραφία της ημερίδας οι κ.κ. Σωτήρης Πλαϊνης (MSc, PhD, FBCLA) και  Χρήστος Παπαγεωργίου (Bsc (Hons), MCOptom), παρουσίασαν μια σειρά από πραγματικά περιστατικά προβλήματα και την μεθοδολογία αντιμετώπισής τους.

Η γραμματεία υποδοχής άψογη στα καθήκοντά της φρόντισε για την παραλαβή του πιστοποιητικού παρακολούθησης των εργασιών της 8ης επιστημονικής ημερίδας της Ελληνικής Ακαδημίας Οπτομετρίας σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ακολούθησε το γεύμα  που δόθηκε προς τιμή των συμμετεχόντων και στη διάρκεια του οποίου αντηλλάγησαν επί πλέον σκέψεις και απόψεις σχετικά με τα θέματα της ημερίδας και όχι μόνο. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των μελών της Ε.Α.Ο.

Εν κατακλείδι μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια πλούσια και εξαιρετικά γόνιμη ημερίδα όπου με τη θεματολογία της, τους προσεκτικά επιλεγμένους εισηγητές, αλλά και τους συμμετέχοντες οπτικούς και οπτομέτρες, οι οποίοι με τις ερωτήσεις τους και τις παρεμβάσεις τους, κράτησαν ζωντανό  το ενδιαφέρον όλων ανέβασαν τον πήχυ των προσδοκιών του κλάδου. Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4