Όλες οι τελευταίες εξελίξεις των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ με τους Οπτικούς!

Η Γενική Συνέλευση της  Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών-Οπτομετρών που έγινε την Κυριακή 22/01/2017, πραγματοποιήθηκε σε ήρεμο και εποικοδομητικό κλίμα, και με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή στην κεντρική αίθουσα των Ελληνικών αλλά και Διεθνών συσκέψεων και συνεδριάσεων του ΕΒΕΑ.

Εγκρίθηκε ομόφωνα το υπόμνημα που παρέδωσαν στον ΕΟΠΥΥ αντιπροσωπείες όλων των συλλόγων, την προηγούμενη Παρασκευή.  Ακόμα εγκρίθηκε ομόφωνα και η πρόταση για συγκέντρωση όλων των συλλόγων και των μελών τους, για μαζική διαμαρτυρία ενάντια στην προτεινόμενη σύμβαση του ΕΟΠΥΥ, έξω από το υπουργείο Υγείας.


Η ομόφωνη απόφαση-ανακοίνωση

1. Αναγνώριση και εξόφληση όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους οπτικούς.

2. Διατήρηση του υφισταμένου καθεστώτος παροχής οπτικών ειδών προς τους δικαιούχους του Οργανισμού μέχρι να καθορισθεί το νέο πλαίσιο συνεργασίας.

3. Μοναδικός σκοπός των φορέων, είναι η διασφάλιση των επαγγελματικών συμφερόντων των οπτικών με την παράλληλη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους δικαιούχους του ΕΟΠΥΥ.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την εξαιρετική εκδήλωση. Κρίμα σε όλους όσους δεν συμμετείχαν. Αυτοί έχασαν...

Συγχαρητήρια ακόμη και στον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης Θανάση Μπίρλη για την συμβολή του στην αποτελεσματική διεύθυνση των εργασιών της Γ.Σ.

Ακολουθεί η συνέντευξη του Γιάννη Νικολαράκου, Οπτικού, Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, μέλους της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών-Οπτομετρών, μέλους του Δ.Σ. & Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Οπτικών-Οπτομετρών Ελλάδος, που μιλά στον STAR και στην Κατερίνα Παπακωστοπούλου στην εκπομπή της "Νοιάσου για την Υγεία σου".
Γιάννης Νικολαράκος λοιπόν, "εφ' όλης της ύλης".
Τόσο για τα θέματα των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ, αλλά και ευρύτερα των καταναλωτών αλλά και του οπτικού κλάδου γενικότερα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4