Εκδήλωση της GLASSROOM: “Η νέα πραγματικότητα στη λιανική και πως θα την αντιμετωπίσουμε”

Την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου η εταιρεία χονδρικής πώλησης GLASSROOM πραγματοποίησε στον πολυχώρο “360°” στο Μοναστηράκι, εκδήλωση με τίτλο “Η νέα πραγματικότητα στη λιανική και πως θα την αντιμετωπίσουμε”. 

Εισηγητής ήταν ο Γιώργος Παπαδιαμαντόπουλος ο οποίος είναι και ένας εκ των ιδιοκτητών της εταιρίας χονδρικής που αντιπροσωπεύει ή εκπροσωπεί κάποιες από τις σημαντικότερες παγκοσμίως εταιρίες γυαλιών ηλίου και οράσεως όπως DITA, MOSCOT, CUTLER AND GROSS, IC!BERLIN, THIERRY LASRY KAI WAITING FOR THE SUN.

1

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η εταιρεία χονδρικής Concept 3 Eyewear η οποία συνεργάζεται με την Glassroom στην προώθηση και πώληση των εταιριών τους και που η ίδια εκπροσωπεί και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα μάρκες όπως Look, Blackfin, Dom Vetro, Different eyewear και Maui Jim. Επίσης, παραβρέθηκαν πολλοί και σημαντικοί οπτικοί της Αθήνας, οι οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ανάλυση των λόγων για τους οποίους αλλάζει και διαφοροποιείται η λιανική αγορά παγκοσμίως.

2

DITA
Σχεδιασμός στην Καλιφόρνια και εξ ολοκλήρου κατασκευή στην Ιαπωνία, είναι μια κατηγορία από μόνη της(“category of one”) καθώς αποτελεί μια από τις ποιοτικότερες επιλογές στην αγορά από πλευράς υλικών και κατασκευής διατηρώντας παράλληλα τον τίτλο του πρωτοπόρου σε fashionable σχεδιασμό.

5

MOSCOT
Κλασική και εικονική Αμερικάνικη εταιρεία η οποία γεννήθηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης πριν από 103 χρόνια από Εβραίους μετανάστες. 5 γενιές αργότερα η οικογενειακή αυτή εταιρεία είναι ο ορισμός του vintage σχεδιασμού καθώς τα περισσότερα από τα μοντέλα τους είναι αναπαραγωγές προ υπαρχόντων σχεδίων του περασμένου αιώνα με πολλούς διάσημους παγκοσμίως να τα φορούν φανατικά.

4

Ic!Berlin
Βερολινέζικη εταιρεία η οποία δημιούργησε πριν από 20 χρόνια ατσαλένιους πανάλαφρους σκελετούς χωρίς βίδες με μίνιμαλ σχεδιασμό που προέρχονται εξ ολοκλήρου από ένα φύλλο ατσαλιού. Οραματιστής και εμπνευστής της μάρκας είναι ο εκκεντρικός Ralph Anderl ο οποίος έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη κουλτούρα γύρω από την μάρκα και τον τρόπο με τον οποίο διαφοροποιείται και καινοτομεί.

12

Cutler and Gross
Λονδρέζικος οίκος με πρωτεργάτες τους 2 ομώνυμους δημιουργούς οι οποίοι ξεκίνησαν να σχεδιάζουν και αν πουλούν τους χαρακτηριστικούς κοκάλινους σκελετούς τους πριν από 4 δεκαετίες στην κοσμοπολίτικη γειτονιά του Knightsbridge.

13

Τον τελευταίο χρόνο έχει επαναλανσάρει ολόκληρη την συλλογη της απόλυτα προσαρμοσμένη στις τάσεις της εποχής αλλά πάντα με το ύφος και την προσωπικότητα που την έχει κάνει ένα διεθνώς αναγνωρίσιμο και καταξιωμένο όνομα.

6

Thierry Lasry
Γυαλιά ηλιου εμπνευσμένα και σχεδιασμένα από τον στυλίστα -οπτικό Thierry Lasry και κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στην Γαλλία, με ύφος modern vintage και εκπληκτικές αποκλειστικές επιλογές πάστας acetate που δεν βρίσκεις πουθενά αλλού.

14

Τα σχέδια φαίνονται απλά αλλά είναι τόσο εμπνευσμένα και μελετημένα που ταιριάζουν σε όλα τα γυναικεία πρόσωπα προσδίδοντας έναν αέρα πολυτέλειας και μοναδικότητας σε όλα τα κομμάτια.

8

 

WAITING FOR THE SUN
Οι Γάλλοι πρωτοπόροι των ξύλινων γυαλιών ηλιου πριν από περίπου 10 χρόνια έχουν πια δημιουργήσει μια χειροποίητη κλασσική σειρά γυαλιών ηλιου acetate σε πολύ προσιτές τιμές που μπορούν να φορεθούν εξ ίσου άνετα και σαν γυαλιά οράσεως. Πολωτικοί φακοί, όμορφες λεπτομέρειες και unisex σχεδιασμός και τιμή λιανικής κάτω από 150€ είναι η καλύτερη value for money επιλογή.

9

LOOK
Ιταλική εταιρεία με δρα το Μιλάνο που κατασκευάζει ποιοτικά προϊόντα όρασης και ηλιου αποκλειστικά στην Ιταλία. Καινοτόμος σε υλικά και μεθόδους κατασκευής με υψηλή εξειδίκευση σε εφηβικούς και παιδικούς σκελετούς οράσεως. Η σειρά Augusto Valentini του ομώνυμου σχεδιαστή είναι από τις πιο βραβευμένες και πρωτοποριακές της αγοράς.

11

BLACKFIN
Ιταλικό εξειδικευμένο εργοστάσιο με 30 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή σκελετών από τιτάνιο. Χειροποίητα και φτιαγμένα στην Ιταλία με Σκανδιναβικές προδιαγραφές και ποιότητα χωρίς ανταγωνισμό. Προϊόντα που όχι μόνο είναι πανέμορφα σε σχεδιασμό αλλά απόλυτα λειτουργικά και πρακτικά με μηδενικό βάρος. Εξαιρετική συλλογη ηλιου.

15

 

Περισότερα:
http://www.glassroom.gr
http://www.facebook.com/glassroomgr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4