Land Rover Eyewear: Το πρώτο event στα "Οπτικά Δ. Καπώλης" στο Χαλάνδρι

Με ένα ιδιαίτερο event αντάξιο του κύρους των Range & Land Rover έγινε η πρώτη επίσημη τοποθέτηση από την EYE BAR των γυαλιών ηλίου και οράσεως στα Kapolis Optics στο Χαλάνδρι.

Για δεκαετίες το όνομα Land Rover έχει συνδεθεί με το στυλ, τη περιπέτεια και την ικανότητα να ανταποκριθεί με πολύ μεγάλη άνεση και επιτυχία σε όλες τις on & off rad εξορμήσεις. Χάρη στη σχεδίαση και την απόδοση που χαρηκτιρίζει το brand Land και Range Rover, αυτά τα γυαλιά είναι η τέλεια επιλογή για τον ενεργό “εντός" και “εκτός” δρόμου χαρακτήρα.
Βασισμένη στις ίδιες αρχές σχεδίασης και απόδοσης, τα Land και Range Rover Eyewear συνδυάζουν την αισθητική με τη τεχνολογική καινοτομία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής.
RANGE ROVER 690X400Τα γυαλιά ηλίου Range και Land Rover προσφέρουν μέγιστη άνεση με φακούς, που έχουν αναπτυχθεί ώστε να προστατεύουν στο 100% από την UVA, UVB και UVC ακτινοβολία. Προσφέρουν διαύγεια στην όραση με πολωτικούς φακούς επιστρωμένους με υδρόφοβες και λιπόφοβες επιστρώσεις για μέγιστη απόδοση σε όλες τις συνθήκες. Ανακαλύψτε τη συλλογή Range & Land Rover στα Kapolis Optics στο Χαλάνδρι, αλλά και σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.01-IMG 6962 600X395

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4