Η πρώτη μου φορά σε... τηλεοπτικό spot

Η πρώτη μου φορά με φακούς επαφής...Η πρώτη μου φορά με τους μηνιαίους φακούς επαφής AIR OPTIX AQUA... Άνεση από την 1η έως την 30η ημέρα με τους Νο1 φακούς σε προτίμηση στην Ευρώπη σύμφωνα με έρευνες της εταιρίας!
Θα θυμάστε την πρώτη σας φορά...
με τους μηνιαίους φακούς επαφής AIR OPTIX AQUA σαν μια άνετη εμπειρία.

Άνεση και φυσική υγιεινή αίσθηση προσφέρουν οι Νο1 σε προτίμηση στην Ευρώπη φακοί επαφής AIR OPTIX® , που χάρη στην εξελιγμένη τους τεχνολογία σας επιτρέπουν να τους φοράτε άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οι φακοί επαφής σιλικόνης υδρογέλης AIR OPTIX, σε αντίθεση με φακούς περασμένης τεχνολογίας, κατασκευάζονται από μοναδικά υλικά που επιτρέπουν μέχρι και πέντε φορές περισσότερο οξυγόνο διαμέσου του φακού, συγκριτικά με παραδοσιακούς φακούς.

Επίσης, χάρη στο υλικό κατασκευής τους ελαχιστοποιείται ο βαθμός αφυδάτωσης του φακού, προσφέροντας αληθινή άνεση όλη μέρα, από την 1η έως την 30η ημέρα χρήσης ενώ, καθώς υποβάλλονται σε μια κατοχυρωμένη επεξεργασία της επιφάνειας, διασφαλίζουν ότι η επιφάνεια του φακού εμφανίζει μεγάλη αντοχή στις εναποθέσεις, παραμένοντας καθαρή και λεία.

Οι φακοί AIR OPTIX εκτός από τη διόρθωση της μυωπίας και υπερμετρωπίας διατίθενται και για τον αστιγματισμό και τη πρεσβυωπία
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4