Κλινικό Φροντιστήριο, για Οπτικούς-Οπτομέτρες

Η EYEART Laboratories (www.eyeart.org), στα πλαίσια του προγράμματος Lens Clinic, με στόχο τη συνεχιζόμενη επιστημονική ενημέρωση των συνεργατών της, σας προσκαλεί την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, ώρα 9:30 στο ξενοδοχείο "AIROTEL Stratos Vassilikos" στην Αθήνα στο κλινικό φροντιστήριο με θέμα:...

spreads the knowledge• Συμμετρικός και Ασύμμετρος Αστιγματισμός (κερατόκωνος, μετά από μεταμόσχευση κερατοειδή, μετατραυματική διόρθωση, μετά από CXL)

• Μυστικά Διάθλασης (τεχνικές πέρα από την κλινική ρουτίνα)

• Καινοτομικά Προϊόντα Ενίσχυσης της Όρασης και Οφθαλμικής Προσθετικής Αποκατάστασης

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση στην εφαρμογή και αξιολόγηση σκληρικών, μαλακών κερατοκωνικών και αεροδιαπερατών φακών επαφής, τοπογραφία, παράλληλα με την παρουσίαση περιστατικών και την επίλυση προβλημάτων (after care).

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος λόγω της πρακτικής άσκησης του προγράμματος.

Η παρακολούθηση του φροντιστηρίου για τους συμμετέχοντες είναι ΔΩΡΕΑΝ και παρέχεται στα πλαίσια της εταιρικής ευθύνης για την εξειδικευμένη εκπαίδευση των επαγγελματιών οφθαλμικής υγείας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλώ επικοινωνήστε:

NB Events,Τηλ.: 2310 223 461, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4