Η Marchon Eyewear και η Victoria Beckham Υπέγραψαν Συμφωνία Παγκόσμια Συνεργασίας

Η Marchon Eyewear, Inc. και η Victoria Beckham Ltd., ανακοίνωσαν ότι έχουν συνάψει αποκλειστική, μακροπρόθεσμη και παγκόσμια συμφωνία αδειοδότησης για τα γυαλιά ηλίου και οράσεως.
Οι νέες συλλογές που αναπτύσσονται

στο πλαίσιο της συμφωνίας αδειοδότησης θα αναπτυχθούν παγκοσμίως από το φθινόπωρο του 2019. Οι συλλογές θα δημιουργούνται στην Ιταλία και θα συνεχίσουν να ενσωματώνουν την διαισθητική και εκλεπτυσμένη αισθητική της Victoria Beckham, λαμβάνοντας τις τάσεις από τις έντονα σύγχρονες έτοιμες ενδυμασίες και αξεσουάρ της μάρκας και την εκλεπτυσμένα σοφιστικέ θηλυκότητα.
VictoriaBeckham-Marchon

Ο κ. Paolo Riva, Διευθύνων Σύμβουλος της Victoria Beckham Ltd. είπε: "Αυτή η νέα συνεργασία με την Marchon έρχεται σε μια συναρπαστική στιγμή για την επιχείρηση, καθώς εργαζόμαστε για την επίτευξη του παγκόσμιου δυναμικού μας και την επέκταση του brand μετά από μια σειρά στρατηγικών συνεργασιών και ανάπτυξης.

Η NEO Investment Partners συμμετείχε στην επιχείρηση στα τέλη του περασμένου έτους. Τα γυαλιά είναι συνώνυμα με τον ιδρυτή μας και αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να μεγιστοποιήσουμε την παρουσία μας στην αγορά λιανικής πώλησης γυαλιών και να εκμεταλλευτούμε την τεχνική καινοτομία της Marchon, την τεχνογνωσία στην ανάπτυξη προϊόντων και το παγκόσμιο δίκτυο διανομής, συνεχίζοντας παράλληλα να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα προϊόν που μπορούν να αισθάνονται αποκλειστικά σίγουροι και ενθουσιασμένοι από τη συνεργασία αυτή. Η Marchon είναι ηγέτης του οπτικού κλάδου που εργάζεται με τέτοιες δυναμικές εικονικές μάρκες, οπότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτή τη συνεργασία μαζί τους. "

"Η Victoria Beckham έχει κάνει μια αξιοσημείωτη δουλειά στην οικοδόμηση μιας αληθινής μάρκας πολυτελείας με αυθεντική ταυτότητα και αυθεντική άποψη και η εταιρία μας είναι πάρα πολύ υπερήφανη που συνεργάζεται με τη Victoria και την ομάδα της", δήλωσε ο Nicola Zotta, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Marchon Eyewear , Inc. "Πιστεύουμε ότι η μάρκα Victoria Beckham βρίσκεται σε άνοδο και γρήγορα γίνεται μία από τις πιο σημαντικές στον κλάδο. Είμαστε αφοσιωμένοι στην επιτυχία αυτής της εταιρικής σχέσης και προσβλέπουμε στην παραγωγή γυαλιών που χαρακτηρίζουν τα σχέδια τάσης-προώθησης της μάρκας και συμβάλλουν στη συνεχή ανάπτυξη της μάρκας ».

Η νέα γραμμή σχεδιάζεται να πωληθεί παγκοσμίως σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών ειδών και κορυφαίους αντιπροσώπους λιανικής και οπτικών, καθώς και σε καταστήματα λιανικής (Butique) Victoria Beckham και σε απευθείας σύνδεση στο victoriabeckham.com.

Σχετικά με την Victoria Beckham Limited

Η Victoria Beckham Limited είναι μια επωνυμία μόδας με έδρα το Λονδίνο, η οποία περιλαμβάνει πολλές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων δύο έτοιμες για χρήση κατηγορίες: η κύρια γραμμή Victoria Beckham και η γραμμή συντρόφων της, Victoria, Victoria Beckham μαζί με αξεσουάρ και γυαλιά.

Από την κυκλοφορία του το 2008, η μάρκα Victoria Beckham έχει αναπτύξει μια ξεχωριστή και σύγχρονη γλώσσα ένδυσης. Αναπτύχθηκε στο στούντιο της Victoria στο Λονδίνο, προβάλλει μόνο την καλύτερη τεχνική και υλικά. Η μάρκα έχει κερδίσει την κριτική και πολλά βραβεία της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένης της Best Designer Brand και της μάρκας της χρονιάς στα Βραβεία British Fashion. Το 2017, η Βικτώρια Μπέκαμ βραβεύτηκε με το ΟΒΕ για τις υπηρεσίες της στη βιομηχανία της μόδας και το 2018  για τα Designer Womenswear στα British Fashion Awards.

Με γραφεία στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, ένα κατάστημα-ναυαρχίδα στην Mayfair και στο κεντρικό Χονγκ Κονγκ και πάνω από 400 εμπόρους σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, η Victoria παρουσιάζει την κύρια συλλογή της στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου.

Το 2017, η NEO Investment Partners επένδυσε 30 εκατ. λίρες στην επιχείρηση ως στρατηγικός εταίρος και μέτοχος. Εκτός από τη NEO, η Victoria Beckham Limited ανήκει στην Beckham Brand Holdings, η οποία ανήκει εξίσου στην Victoria Beckham, στο David Beckham και στο XIX Entertainment του Simon Fuller.

Σχετικά με τα γυαλιά Marchon

Η Marchon Eyewear, Inc. είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και διανομείς στον κόσμο των γυαλιών οράσεως και των γυαλιών ηλίου. Η εταιρεία εμπορεύεται τα προϊόντα της με κύρος με εμπορικά σήματα όπως: Airlock, Calvin Klein, Chloé, Κολούμπια, Diane von Furstenberg, Dragon, Etro, Flexon, G-Star RAW, Karl Lagerfeld, Lacoste, Liu Jo, Longchamp, Marchon NYC, MCM, Nautica, Nike, Nine West, Salvatore Ferragamo και Skaga. Η Marchon Eyewear διανέμει τα προϊόντα της μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου θυγατρικών και διανομέων, εξυπηρετώντας πάνω από 80.000 λογαριασμούς σε περισσότερες από 100 χώρες. Η Marchon Eyewear είναι μια εταιρεία VSP Global, η οποία ως εταιρεία, συνδέει τα 88 εκατομμύρια μέλη της με προσιτές, τιμές και  υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για τα μάτια και τα γυαλιά. Οι κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου συνδυάζονται για να προσφέρουν ποιοτικές ασφάλειες φροντίδας οφθαλμών, πλαίσια υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένους φακούς, οφθαλμική τεχνολογία και συναφείς εμπειρίες για να αυξήσουν την πρόσβαση στην φροντίδα των ματιών σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.marchon.com και ακολουθήστε @marchoneyewear.

Από τον Daniel Feldman
Πηγή: The Optical Vision Site

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4