Την Τετάρτη 27/11/2018 η #GivingTuesDay αλλάζει σε #GivingSightDay

Η "RestoringVision" καλεί τους ηγέτες της οπτικής βιομηχανίας να αλλάξουν την #GivingTuesDay σε #GivingSightDay
Η #GivingTuesday, είναι μια παγκόσμια μέρα που δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώνει τη συλλογική δύναμη των ατόμων, των κοινοτήτων και των οργανώσεων γιανα ενθαρρύνει τη φιλανθρωπία και να γιορτάσει τη γενναιοδωρία σε όλο τον κόσμο, και φέτος έρχεται στις 27 Νοεμβρίου.
Για τρίτη συνεχή χρονιά, η RestoringVision, που

είναι ένας οπτικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στην ΔΩΡΕΑΝ παροχή νέων γυαλιών ανάγνωσης σε άτομα που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο, φέτος θα μετατρέψει την #GivingTuesday σε #GivingSightDay.

GivingSightDay

Μετά τις ευρέως αναγνωρισμένες εκδηλώσεις "Black Friday and Cyber ​​Monday", η #GivingTuesday ολοκληρώνει τη σεζόν που δίνει με προσφορές, εμπνέοντας τους ανθρώπους να συνεργαστούν και να προσφέρουν.

Εκ μέρους των περισσότερων από 500 εκατομμυρίων ανθρώπων που ζουν με προβλήματα όρασης λόγω έλλειψης πρόσβασης σε γυαλιά ανάγνωσης, το RestoringVision μετατρέπει την #GivingTuesday σε #GivingSightDay. Ο στόχος τους είναι να συγκεντρωθούν 30.000 δολάρια για να αλλάξουν 40.000 ζωές μέσω του δώρου της όρασης. Κάθε δωρεά δολαρίου θα μετατραπεί σε γυαλιά για ανθρώπους που ζουν σε φτωχές κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Τα πρώτα 10.000 $ που θα συγκεντρωθούν θα αντιστοιχιστούν από το National Vision, Inc.

Το RestoringVision ενθαρρύνει τους ηγέτες της οπτικής βιομηχανίας να συμμετάσχουν στη μετατροπή αυτού του #GivingTuesday σε #GivingSightDay.
Μέσω της συνεργασίας, στοχεύουν στην επίτευξη του στόχου τους και μετατρέπουν τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων οι οποίοι διαφορετικά δεν θα έχουν πρόσβαση στη διόρθωση της όρασης. Για να συμμετάσχετε στο RestoringVision σε αυτόν τον εορτασμό δώρων, κάντε μια δωρεά σήμερα.

Σχετικά με τη "RestoringVision"

Η RestoringVision είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός 501 (c) (3) αφιερωμένος στη διανομή νέων γυαλιών ανάγνωσης σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και ομάδες που εξυπηρετούν μειονεκτούντα άτομα στις αναπτυσσόμενες χώρες. Από το 2003, η RestoringVision έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 1.400 οργανισμούς και βοήθησε πάνω από 12 εκατομμύρια ανθρώπους σε 131 χώρες.

Πηγή: The Optical Vision Site

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4