Άνοιξη, Αλλεργίες, Ξηροφθαλμία; Τότε, Τεχνητά Δάκρυα EYEYE Hydraclair με Προβιταμίνη Β5.

Τα τεχνητά δάκρυα EYEYE Hydraclair με Προβιταμίνη Β5 και Ηydraflex καταπραΰνουν άμεσα, δροσίζουν, προστατεύουν, ανακουφίζουν και τρέφουν με προβιταμίνη Β5 τον κερατοειδή χιτώνα!
Αυτή την Ανοιξιάτικη περίοδο που τα επίπεδα γύρης είναι υψηλά, αυξάνονται σημαντικά οι οφθαλμικές αλλεργίες. Η συχνή χρήση τεχνητών δακρύων, βοηθά σημαντικά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων.

Το EYEYE Hydraclair, Κολλύριο Ύγρανσης και Ενυδάτωσης με προβιταμίνη Β5 και HYDRAFLEX είναι ιδανικό να ξαναδίνει τη χαμένη υγρασία και φρεσκάδα σε ταλαιπωρημένα μάτια. Η κάθε σταγόνα του EYEYE δροσίζει, προστατεύει, ανακουφίζει και τρέφει με προβιταμίνη Β5 τον κερατοειδή χιτώνα.
Είναι ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ κολλύριο για στεγνά μάτια, ερεθισμένα ή κουρασμένα από πολύωρη χρήση φακών επαφής ή χρήση υπολογιστή.


Ξαναδίνει ενέργεια σε καταστάσεις κόπωσης, ξηρότητας και κουρασμένων ματιών.
alergia 696x300

Η προβιταμίνη Β5 βοηθά την ικανότητα αυτοαναπαραγωγής των κυττάρων του κερατοειδούς χιτώνα ενώ παράλληλα η λιπαντική ιδιότητα του συστατικού Hydraflex συντηρεί και προστατεύει τη δακρυϊκή στοιβάδα, με αποτέλεσμα έντονη φρεσκάδα,και αυξημένη υγιεινή προστασία των ματιών.
Είναι γνωστό ότι ένας υγιής και ενυδατωμένος κερατοειδής παράλληλα με μία άριστη εφαρμογή φακού επαφής, ελαττώνουν κινδύνους μολύνσεων και κινδύνους διακοπής της χρήσης φακών επαφής.
EYEYE KOLYRIO 696X444j
Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 2 μήνες μετά το άνοιγμά του.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Dexpanthenol 2% , Hydraflex 0,3% , Polyhexanide. 0,0001% . ,χωρίς συντηρητικά.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Συνήθως 3 έως 4 φορές ημερησίως ή ανάλογα το μέγεθος της ξηροφθαλμίας καί τις υποδείξεις του οφθαλμιάτρου και του οπτικού-οπτομέτρη.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ. Το προϊόν διατίθενται (κολλύριο) σε φιαλίδιο πολλαπλών δόσεων πού περιέχει 15ml ενυδατικού διαλύματος και σε Αμπούλες (Μονοδόσεις) και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.

Αποκλειστική διάθεση/πληροφορίες: STAND GEMA
www.standgema.gr & www.facebook.com/standgema

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4