SILMO 2019: Rendez-vous à Paris στις 27 έως 30 Σεπτεμβρίου 2019

Rendez-vous à Paris λοιπόν, από τις 27 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Με λίγα λόγια και για πολλά χρόνια η επιρροή της SILMO έχει ξεπεράσει τα πλαίσια μιας ετήσιας έκθεσης οπτικών ειδών που γίνεται στο Παρίσι μόνο για να επισκεφθεί κάποιος … το Παρίσι.

 

SILMO PARIS 2019, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...EPIKEFALYDA SILMO 2019 696X 135
Η έκθεση SILMO PARIS 2019 επιβεβαιώνει τη δυναμική της πορεία για άλλη μια χρονιά με μία πολύ ενεργή εμπορική παρουσία (92% των στόχων επιτεύχθησαν σε χρονικό διάστημα 5 μηνών από την έναρξη της έκθεσης) και με ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων.
SILMO NEXT
Κύριος πυλώνας της έκθεσης παραμένουν σταθερά οι προοπτικές του μέλλοντος στον τομέα της όρασης και των οπτικών με επίκεντρο , θεματικά συνέδρια, καινοτόμα σημεία πώλησης που προβλέπουν τις τεχνολογικές αλλαγές , έναν χώρο ανταλλαγής απόψεων για την ορθή αντίληψη και κατανόηση των μέσων που θα φέρουν την επανάσταση στον κλάδο της όρασης και των οπτικών ειδών, τα προιόντα και οι υπηρεσίες διανομής.

Σε αυτήν την έκθεση η έννοια της πρόβλεψης βρίσκει την απόλυτη έκφρασή της με μία παγκόσμια πρώτη:την HACKATHON SILMO

SILMO D’OR AWARDS
Επειδή το μέλλον δεν είναι τίποτε χωρίς το παρόν (ούτε χωρίς το παρελθόν!) από το 1994 η SILMO D’OR βραβεύει τον καλύτερο για τη δημιουργία και την καινοτομία. Τα βραβεία τα οποία αναμένει το κοινό πάντα με αγωνία και η τελετή απονομής που πραγματοποιείται σε έναν εμβληματικό χώρο της γαλλικής πρωτεύουσας γιορτάζουν φέτος τα 25 τους χρόνια.
Μία συμβολική χρονιά που θα αναδείξει τις προοπτικές του μέλλοντος για τις τεχνολογικές καινοτομίες και τις στυλιστικές δημιουργίες που προάγουν και εξεξελίσσουν τον κόσμο της όρασης και των οπτικών ειδών.
 
SILMO ACADEMY 
Την παρακολουθούν σταθερά όλοι οι οπτικοί και οι επαγγελματίες της όρασης: η SILMO ACADEMY θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 με θέμα τη «διάθλαση».Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των συνεδριάσεωνκαι των παρουσιάσεων των ομιλητών θα παρουσιασθεί σύντομα.
 
SILMO M@TCH

Ένα πραγματικό πολυ-εργαλείο για να συμμετέχει κανείς στην έκθεση πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά, αυτή η εφαρμογή είναι ένα απαραίτητο εργαλείο ανάπτυξης προσωπικών σχέσεων και ενημέρωσης για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας της SILMO. Σας δίνει τη δυνατότητα να οργανώνετε τις συναντήσεις σας, να ανακαλύπτετε τις καινοτομίες και τις νέες αφίξεις προϊόντων, να πραγματοποιείτε αναζητήσεις χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα κριτήρια, να λαμβάνετε εξατομικευμένες και στοχευμένες για εσάς προτάσεις, να ανταλλάσσετε απόψεις με επαγγελματίες...: ένα πραγματικό δίκτυο στα χέρια σας για να ενημερώνεστε τάχιστα για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε.
AMELIE MOREL
Η πρόεδρος της Silmo, Amelie Morel Martin σε συνέντευξη τύπου to 2018

43172078890 6ff3b19dc1 o

Από την ιδρυτική έκθεση του 1967 (το πνευματικό δημιούργημα των κατασκευαστών γυαλιών Oyonnax και Morez), η SILMO εξακολούθησε να εξελίσσεται, αναπτύσσοντας την προσφορά της κάθε χρόνο για να προσφέρει περιεχόμενο υψηλής προστιθέμενης αξίας στους εκθέτες και τους επισκέπτες. Με το μοναδικό συνδυασμό της μόδας, της υγείας, της τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης και των επιδόσεων, της πρόβλεψης και της έμπνευσης, των επιχειρήσεων και της κοινωνικοποίησης, η φιλοδοξία του SILMO Paris ήταν πάντα κάτι περισσότερο από μια επαγγελματική εμπορική έκθεση.

43223195190 d49dfecd9e o

Σε όλες τις κατηγορίες, από την πρώτη φορά στο γυμναστήριο στο φόρουμ Low Vision, από την έναρξη του Village μέχρι τη σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων της, η SILMO Paris διαφοροποίησε με επιτυχία την προσφορά της δημιουργώντας κάθε φορά νέους εκθεσιακούς χώρους και καινοτομίες. Η ιστορία και η διαρκής αυξητική πορεία αποτελούν μαρτυρία για αυτό.

31132319748 39ccb07354 o

Σήμερα, η SILMO έχει γίνει ένα γνήσιο εμπορικό σήμα που στηρίζεται σε δύο βασικούς τομείς τεχνογνωσίας. Πρώτον, ένα πακέτο περιεχομένου και υπηρεσιών που βοηθούν τους επαγγελματίες να προωθήσουν την ανάπτυξή τους. Δεύτερον, η οικογένεια SILMO, ένα δίκτυο διεθνών επαγγελματικών εμπορικών εκθέσεων που ξεκίνησε με τη SILMO Paris και έκτοτε διακλαδώθηκε και επεκτάθηκε για να δημιουργήσει τις αντίστοιχες περιφερειακές εκθέσεις, SILMO Istanbul, SILMO Sydney και SILMO Bangkok.

Η SILMO Paris έχει πλέον γίνει η ναυαρχίδα της οπτικής βιομηχανίας, η οποία κάθε φορά εγκαινιάζει επίσημα τη νέα εποχή για την όραση.

 

IMG 5210

Από αριστερά διακρίνονται οι: Λίνα Ζινευράκη, Ρόμπυ Βαρσάνο, Μαρία Βαρσάνο, Κώστας Καρακάσης, Ειρήνη Καρακάση, Ντίνα Καραπιπέρη και Άρης Βαρσάνο.

IMG 5227

Jerome Morel, Γιώργος Παπαδιαμαντόπουλος, Francis Morel, Νίκος Παΐσιος, Απόστολος Ψαρρός

IMG 5355

Από αριστερά: Jerome Morel, Άγγελος Δεστούνης, Francis Morel, Κώστας Δεστούνης και Amelie Morel Martin πρόεδρο της SILMO.

IMG 5233

Κώστας Τζανετάκης, Λίλα Δαββέτα και Γιώργος Τζανετάκης

IMG 5238

Στο κέντρο της φωτογραφίας ο Πάνος Κάντζας, πλαισιωμένος από συνεργάτες και πελάτες της Face & Face

IMG 5245

Η Μάρα Κάντζα με Έλληνες επισκέπτες στο περίπτερο της ΜΥΚΙΤΑ

IMG 5248

Το περίπτερο Mykonos-Kopajos με τον Francesco de Felice

IMG 5257

Το περίπτερο της URBAN OWL με την Πελαγία Χρηστάκη και πελάτες και επισκέπτη τον Στέλιο Κεσίσογλου της “Νέας Οπτικής Α.Ε.”

IMG 5262

Ο Στράτος και ο Λευτέρης Ζαχαρόπουλος της Marconi Optical Frames Industry

IMG 5270

Το περίπτερο της NIDEK με αποκλειστικό αντιπρόσωπο για την Ελλάδα την “Axis-Δημήτρης Κάκιας”

IMG 5281

Το περίπτερο της Bolle με αποκλειστικό αντιπρόσωπο για την Ελλάδα την “Kokoris Optics”

IMG 5282

Το περίπτερο της Nikon με αποκλειστικό αντιπρόσωπο για την Ελλάδα την “Unilens S.A.”

IMG 5284

Μπάμπης Παπαβασιλείου, Πάρης Παπαβασιλείου του ομώνυμου οπτικού Οίκου με τον Matteo Mohwinckel της MONDOTTICA EYEWEAR

IMG 5287

O Stefano Mattielo, Χρήστο Δημητρόπουλο της DELUX Hellas σε μια τυχαία συνάντηση με Έλληνες οπτικούς

IMG 5288

Το περίπτερο του αντιπροσώπου των γυαλιών ηλίου & οράσεως GF FERRE στην Γαλλία

IMG 5291

Anna Hickman Eyewear. H Prime Optics μεταξύ άλλων ισχυρών brands έχει και την αποκλειστική διάθεση τους

IMG 5294

Το περίπτερο της Essilor συνώνυμο  στην Ελλάδα με την “Βαϊράμογλου ΑΒΕΕ”

IMG 5296

Το περίπτερο της De Rigo με όλα τα επώνυμα brands που διαθέτει και διανέμει σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα από την De Rigo Hellas

IMG 5362

Στο περίπτερο της V-Italian Concepts  με το team της εταιρίας και τα GF FERRE

IMG 5299

Το περίπτερο της Safilo

IMG 5301

Το περίπτερο της MONDOTTICA

IMG 5303

Το περίπτερο της POLAR που στην Ελλάδα αντιπροσωπεύονται από την “Optix-Χαλιώτης Α.Ε.”

IMG 5305

Greek Handmade Frames. Αναζητήστε τους

IMG 5310

Το περίπτερο της “Νέας Οπτικής Α.Ε.”

IMG 5318 copy

Η πρόεδρος του Σ.Ο.Ο.Ε. Ολυμπία Ντούρμα με τον οπτικό-οπτομέτρη Γιάννη Ψάλτη

IMG 5329 OLYMPIA-LIAKOY--KATSARONHS

Η πρόεδρος του ΣΟΟΕ Ολυμπία Ντούρμα, με την Γεωργία Λιακού και τον Δημήτρη Κατσαρώνη

 

IMG 5333

Μεταξύ άλλων Νίκος Παΐσιος, Ματένια Χατζηγεωργίου της “Morel Lunettes”, Μιχάλης Βλαχόπουλος της “Optitec s.a.”, Απόστολος Χατζηαργύρης και Απόστολος Παπαδέδες της “OPTOYA-NEA ΟΡΑΣΗ  s.a.”

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4