H MAUI JIM ανακοινώνει τον Fernando Verdasco ως νέο "πρεσβευτή" των γυαλιών της

Το brand-σύμβολο με τα γυαλιά ηλίου Maui Jim της Χαβάης υπέγραψε συμφωνία με τον Fernando Verdasco. Ο τενίστας από τη Μαδρίτη ενώνει τους David Ferrer, Garbine Muguruza και David Goffin ως πρεσβευτή της μάρκας, επιβεβαιώνοντας περαιτέρω τη δέσμευση της μάρκας και την εμπλοκή της στον κόσμο του τένις.
Ακόμη εκτός από τους προαναφερθέντες "πρεσβευτές", το εμπορικό σήμα είναι επίσης ο επίσημος χορηγός του ATP Tour από το 2015...

Ο Fernando Verdasco είναι ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες του τένις στην Ισπανία. Επαγγελματίας από το 2001, το στυλ και ο τρόπος του παιχνιδιού του τον έκαναν μοναδικό. Ο Fernando, που γεννήθηκε στη Μαδρίτη, βρισκόταν στα Top 50 για 14 διαδοχικές σεζόν (2004-2017), ολοκληρώνοντας τα Top 10 το 2009 και το 2010.
FERNADO VERDASCO-MAUI
Μεταξύ των επιτυχιών του είναι 7 ξεχωριστοί τίτλοι και 8 διπλοί τίτλοι. Μεταξύ των καλύτερων επιδόσεων του Grand Slam είναι ένας τελικός του Wimbledon (2013), δύο τελικοί των ΗΠΑ Open (2009 και 2010) και ένας ημιτελικός του Αυστραλιανού Όπεν (2009). Ολοκληρώνει αυτές τις νίκες με τρία Κύπελλα Davis (2008, 2009 και 2011), ένα Κύπελλο Hopman (2013) και ένα διπλό Masters Cup (2013). Είναι επί του παρόντος αριθ. 36 στην κατάταξη ATP.

"Λατρεύω το εμπορικό σήμα και τη σχέση του με το τένις. Η τεχνολογία φακών της είναι απίστευτη και την τοποθετεί ανάμεσα στους παγκόσμιους ηγέτες. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία μοντέλων τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για αθλητισμό. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτό το εμπορικό σήμα και την ομάδα ".
FERNADO VERDASCO 2
"Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Fernando ως Maui Jim Ambassador και μέλος του 'Ohana' μας (στην οικογένεια της Χαβάης).
Το ταλέντο, η ανθεκτικότητα, η αντοχή και η εκτενής ιστορία επιτυχιών τον κάνουν VIP πρεσβευτή. Το ενδιαφέρον του για τη φωτογραφία του δίνει τη γνώση των φακών που συμβάλλουν στη βελτίωση της συνεργασίας του με τα Maui Jim ", δήλωσε ο Martijn van Eerde, ευρωπαϊκός διευθυντής μάρκετινγκ του Maui Jim.

Περισσότερα: www.mauijim.com

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4