Η επίσημη αναγγελία στο Ζάππειο Μέγαρο, της συνεργασίας της UNILENS με την HOYA (photos &video)

HOYA + Unilens: The Power of a Harmonious Partnership! 
Τη Δευτέρα στις 10 Ιουνίου στις 18:30, ο ουρανός στο Ζάππειο Μέγαρο φωτίστηκε ακόμη περισσότερο με το μπλε χρώμα της HOYA. O καταγάλανος Αττικός ουρανός αγκάλιασε με επισημότητα τη δυναμική αυτή συνεργασία της Unilens με τη HOYA σε μια φαντασμαγορική βραδιά!
Μέσα σ’ αυτό το μοναδικό και ιστορικό αίθριο, συμμετείχαν όλοι: οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι, οι οικοδεσπότες, οι μοναδικές γεύσεις του δείπνου, οι γαλάζιες ορτανσίες, τα ασταμάτητα φλας, το άψογο service, οι φιλικές αλλά και επαγγελματικές συζητήσεις.
Την ξεχωριστή αυτή βραδιά απογείωσαν το εκρηκτικό κουαρτέτο των «Fortissimo» με τα έγχορδά τους και με την αιθέρια Χρύσα Τραϊκοπούλου και τον εναέριο χορό της, με τις κορδέλες της να ίπταται κυριολεκτικά στους αιθέρες...
Όλοι μα όλοι, στο τέλος της βραδιάς έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την πραγματικά άψογη αυτή εκδήλωση.

H κα Τίνα Σαρατσοπούλου, CEO της Unilens παρουσίασε την ιαπωνική ΗΟΥΑ μια  παγκοσμίως καταξιωμένη εταιρία με μεγάλο κύρος και ιδιαιτέρως αγαπητή στην Ελληνική αγορά και στη συνείδηση του καταναλωτή. Η HOYA από την άλλη επέλεξε την Unilens ως την πλέον κατάλληλη και ικανή να την εκπροσωπήσει στην ελληνική αγορά. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας αιχμής της HOYA και της άριστης τεχνογνωσίας της Unilens έχει σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα του χώρου και να προσφέρει στον κλάδο της οπτικής την πολυμορφία που έχει τόσο ανάγκη ανεβάζοντας τον πήχυ του ανταγωνισμού σε υψηλά επίπεδα.
IMG 7173
Όλα τα οφθαλμικά προϊόντα HOYA που θα διατίθενται στην ελληνική αγορά παράγονται από τα επίσημα εργοστάσιά της. Πλέον εισάγονται και διανέμονται από την Unilens με σκοπό την αναβάθμιση και την ανάδειξη της αυστηρά ελεγμένης ποιότητας των προϊόντων HOYA. Με αυτόν τον τρόπο, ο καταναλωτής  αλλά και ο επαγγελματίας οπτικός αισθάνονται απόλυτη ασφάλεια γιατί η Unilens εγγυάται πλήρως τη γνησιότητα αλλά και την απαράμιλλη ποιότητα για την οποία είναι γνωστή η HOYA.

Τα προϊόντα της Hoya όπως οι μονοεστιακοί φακοί, οι φακοί μεσαίας & κοντινής όρασης, οι πολυεστιακοί & διπλοεστιακοί φακοί, οι φακοί ειδικής χρήσης & πολωτικοί και τα κρύσταλλα θα ενθουσιάσουν του οπτικούς καθώς και τους καταναλωτές. Η Unilens δέχεται και εκτελεί παραγγελίες για όλα τα προϊόντα της HOYA είτε ετοιμοπαράδοτα είτε απαιτούν ειδική κατασκευή.
IMG 7182
H Unilens μια εταιρία με εμπειρία πλέον των 45 ετών θα διασφαλίσει μέσω της άριστης εμπορικής πολιτικής της την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή των επαγγελματιών με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των καταναλωτών. H Unilens σε συνεργασία με τη HOYA ήδη βρίσκονται σε διαδικασία ανάπτυξης ενός άμεσου και πλήρους συστήματος υπηρεσιών από την παραγγελία μέχρι την πώληση.

Με στόχο τη συνεχή εκπαίδευση και τη σκληρή δουλειά οι δυο εταιρίες -σύμφωνα με δηλώσεις τους-  δεσμεύονται να προσφέρουν στους οπτικούς αλλά και τους καταναλωτές τη HOYA που αξίζουν!

Ταυτόχρονα ευχαριστούν για την εμπιστοσύνη και την πίστη που δείχνουν όλοι όλα αυτά τα χρόνια, δηλώνοντας ότι πάντα θα είναι δίπλα τους.
IMG 7117


LOGO UNILENS  HOYA 600X135

Επίσημος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα
UNILENS s.a.
Βιομηχανία Επεξεργασίας Οφθαλμικών Φακών:Τ: 211 600 8 600 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.www.unilens.gr

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4