Rebecca Blu – Fall 2019 από την Prime Optics και σε Επιλεγμένα Καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η νέα συλλογή της Rebecca Blu για το Φθινόπωρο 2019 ήρθε για να σας εντυπωσιάσει! Σε συνέχεια της δυναμικής παρουσίας του γνωστού brand, τα νέα σχέδια με εμπνευσμένο και καινοτόμο design θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σας.

RB social 13Με προσοχή στη λεπτομέρεια και εξαιρετικό σχεδιασμό η συλλογή επαναπροσδιορίζει το στυλ της σύγχρονης γυναίκας. Κάθε κομμάτι έχει στόχο να ολοκληρώσει το Φθινοπωρινό σας Outfit, με επιρροές από τις τελευταίες τάσεις της μόδας.
Εντυπωσιακά σχέδια που αποδεικνύουν την τεχνογνωσία της Rebbeca Blu και τον εξαιρετικό σχεδιασμό της. Η Rebecca Blu αποτελεί αγαπημένο brand στο χώρο της μόδας και διέπεται από μια φιλοσοφία που συνδυάζει τη θηλυκότητα, την ποιότητα και την προσιτή τιμή. Οι σειρές ένδυσης και αξεσουάρ συμπληρώνονται από δυναμικά και κομψά σχέδια στις συλλογές γυαλιών ηλίου και όρασης, ώστε να χαρίσουν απλόχερα στη γυναίκα το στυλ που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά για μια ξεχωριστή εμφάνιση ώστε αναδεικνύει την προσωπικότητα και τη διάθεσή της.
Τα υλικά είναι επιλεγμένα με ιδιαίτερη φροντίδα ώστε να προκύπτει το τελικό αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί όλες τις γνώστριες της εξαιρετικής αισθητικής.

Περισσότερες πληροφορίες για τις συλλογές της Rebbeca Blu θα βρείτε στην Prime Optics:
www.primeoptics.gr , www.rebecca-blu.gr , www.facebook.com/PrimeOpticspage, www.instagram.com/prime_optics_greece

   

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4