×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 488

Η Νέα Συλλογή Γυαλιών Tommy Hilfiger Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020.

Η TOMMY HILFIGER ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ ΑΝΟΙΞΗ-KAΛΟΚΑΙΡΙ 2020

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ – Η Tommy Hilfiger, που ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], με χαρά παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών TOMMY HILFIGER Άνοιξη - Καλοκαίρι 2020, κατασκευασμένη από το Safilo Group S.p.A. Η συλλογή αποπνέει το πνεύμα το σήμερα, με εμβληματικές χαράξεις που γιορτάζουν την 35η επέτειο της μάρκας. Η συλλογή διατίθεται παγκοσμίως στην διεύθυνση tommy.com, σε καταστήματα TOMMY HILFIGER και επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.

ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ - Γυαλιά ηλίου TH 1721/S 

Το μοντέλο 1721/S σε φόρμα μάσκα που αγκαλιάζει το πρόσωπο και μονοκόμματο φακό προσφέρει την άνεση και το στιλ που ταιριάζει σε ένα ενεργητικό τρόπο ζωής. Το εμβληματικό λογότυπο σημαία TOMMY HILFIGER διακρίνεται στους έντονες βραχίονες, με την χαρακτηριστική υφή των πικέ πόλο να αποτυπώνεται στα ελαστικά καλύμματα των ακροβραχιόνιων. Οι χρωματικοί συνδυασμοί περιλαμβάνουν: μαύρο με γκρι φακούς, λευκό και μπλε με μπλε φακούς πολλαπλών στρώσεων, μαύρο ματ με μπλε ελεκτρίκ φακούς, ματ γκρι και πορτοκαλί με ασημί καθρεπτέ φακούς και μπλε και κίτρινο με φλούο κίτρινους φακούς. 

T.M. 1

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ - γυαλιά ηλίου TH 1709/S και γυαλιά οράσεως TH 1725 

Αντλώντας έμπνευση από την Αμερικάνικη κληρονομιά του Tommy Hilfiger σε μια σύγχρονη εκδοχή της, τα γυαλιά ηλίου TH 1709/s σε φόρμα πιλότου και τα ορθογώνια γυαλιά οράσεως TH 1725 διαθέτουν λεπτά, ελαφριά μεταλλικά πλαίσια. Η διπλή γέφυρα φέρει τη χάραξη «Est. 1985», τιμώντας την 35η επέτειο της μάρκας. Στα ακροβραχιόνια διακρίνεται η εμβληματική μπλε, κόκκινη και λευκή ρίγα. Οι χρωματικοί συνδυασμοί των γυαλιών ηλίου περιλαμβάνουν; ημι-ματ χρυσό με πράσινους φακούς, ματ ασημί με μπλε φακούς πιλότου, σκούρο ημι-ματ μαυρισμένο ασημί με γκρι φακούς, μαύρο ματ με καφέ φακούς και μαυρισμένο ασημί με ασημί καθρεπτέ φακούς. Τα γυαλιά οράσεως διατίθενται σε ημι-ματ χρυσό, μαύρο/ασημί, ημι-ματ μαυρισμένο ασημί και μαύρο ματ.

T.M. 2

T.M. 3

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ - γυαλιά ηλίου TH 1711/S και γυαλιά οράσεως TH 1726 

Τα γυαλιά TH 1711/S και 1726 διαθέτουν σύγχρονη φόρμα παντό σε μέταλλο ή ανοξείδωτο ατσάλι με σμιλευμένους ελαφρούς βραχίονες, οι οποίο καταλήγουν στην εμβληματική μπλε, κόκκινη και λευκή ρίγα στο ακροβραχιόνιο. Τα γυαλιά ηλίου διατίθενται σε χάλκινο χρυσό με ροζ ντεγκραντέ φακούς, χρυσό με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, ασημί και κόκκινο με μπλε ντεγκραντέ φακούς, μαύρο και χρυσό με σκούρους γκρι φακούς και χρυσό και καφέ με καφέ ντεγκραντέ φακούς. Τα γυαλιά οράσεως διατίθενται σε ημι-ματ χρυσό, χρυσό, σκούρο μαυρισμένο ασημί και μαύρο ματ. 

T.M. 4

Οι φίλοι και οι ακόλουθοι της μάρκας μπορούν να συμμετέχουν στην συζήτηση στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας τα διακριτικά @TommyHilfiger και #TommyHilfiger.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως Tommy Hilfiger παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4