Γυαλιά BOSS Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 με τον Orlando Bloom

Εικόνα1

Τα Γυαλιά BOSS παρουσιάζουν την καμπάνια για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 με τον Orlando Bloom
Ο πρωταγωνιστής της σειράς Carnival Row, Orlando Bloom, είναι το πρόσωπο των Γυαλιών BOSS για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στις ταινίες Άρχοντας των Δαχτυλιδιών και Πειρατές της Καραϊβικής, ο Bloom είναι ένας σταρ διεθνούς βεληνεκούς. Το ξεχωριστό και προχωρημένο του στιλ, αναμφίβολα λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ του ηθοποιού και του άνδρα BOSS, καθιστώντας τον ιδανική επιλογή για να φορέσει τα χαρακτηριστικά γυαλιά ηλίου και οράσεως της συλλογής Γυαλιών BOSS Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. 
«Για μένα, τα γυαλιά είναι πάντα βασικό στοιχείο κάθε εμφάνισης», λέει ο Bloom. «Τα γυαλιά που φοράς εκφράζουν και το ύφος του στιλ σου αλλά και το πως νιώθεις. Μπορούν να αποδώσουν κάτι έντονο ή κάτι χαλαρό. Τα γυαλιά BOSS συνδυάζουν τέλεια την άνεση και την κομψότητα, αλλά και τη λειτουργικότητα, κάτι που προσωπικά εκτιμώ ιδιαιτέρως». 
Η φωτογράφιση για τη νέα καμπάνια γυαλιών έγινε στο Λος Άντζελες από τον Cliff Watts, με πρωταγωνιστή τον Orlando Bloom και τη φράση «Καθένας έχει να πει την δική του ιστορία», αποτυπώνοντας τη φιλοσοφία MY OWN BOSS και τη δύναμη, την αυτοπεποίθηση και την αυθεντικότητα του άνδρα BOSS.
Τα νέα έντονα και καθαρά εικαστικά της καμπάνιας εστιάζουν απόλυτα στο προϊόν, το οποίο τονίζεται ιδιαίτερα από το απροσδόκητο εφέ της προοπτικής: τα νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως έχουν αποτυπωθεί από διαφορετικές γωνίες, σε εντυπωσιακά κοντινά πλάνα, ενώ υπογραμμίζονται από ήπιες χρωματικές αντιθέσεις και ζωηρό, καλοκαιρινό φωτισμό.
Η καμπάνια των Γυαλιών BOSS Άνοιξη/Καλοκαίρι με πρωταγωνιστή τον Orlando Bloom ξεκινά παγκοσμίως τον Φεβρουάριο 2021.
Στιγμιότυπο 2021 05 20 7.18.42 μμΓυαλιά ηλίου BOSS 1254/S: Τα νέα ανδρικά γυαλιά ηλίου διαθέτουν σύγχρονο pilot σχήμα, σε κομψούς συνδυασμούς μετάλλου και ασετάτ, με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες και λεπτούς μεταλλικούς βραχίονες με προσαρμόσιμα ακροβραχιόνια, για ακόμη μεγαλύτερη άνεση. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει τους συνδυασμούς: μαύρο/χρυσό με γκρι φακούς, καφέ κοκάλινο/μαυρισμένο ασημί με καφέ φακούς, γκρι/μαύρο με χρυσούς καθρεπτέ φακούς, χρυσό/μπλε με διακριτικούς χρυσούς καθρεπτέ φακούς και ανοικτό γκρι/μαυρισμένο ασημί με ασημί καθρεπτέ φακούς. 
Στιγμιότυπο 2021 05 20 7.08.35 μμΓυαλιά ηλίου BOSS 1179/S: Αυτά τα καινούργια ανδρικά γυαλιά ηλίου διαθέτουν στρογγυλεμένη και ελαφριά φόρμα από μέταλλο, με διπλή γέφυρα και λειτουργικά και κομψά μεταλλικά διακοσμητικά στο μπροστινό τους μέρος. Οι λεπτοί βραχίονες, με τη διακριτική σωληνοειδή μεταλλική λεπτομέρεια, ολοκληρώνονται με προσαρμοζόμενα πλαστικά ακροβραχιόνια, εξασφαλίζοντας μέγιστη άνεση. 
Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει τους συνδυασμούς: ματ μπλε/μαυρισμένο ασημί με μπλε φακούς, ματ χρυσό/μαύρο με σκούρους γκρι φακούς, ματ μαύρο με ασημί φακούς, σκούρο μαυρισμένο ασημί/μαύρο με γκρι φακούς. 
Στιγμιότυπο 2021 05 20 7.18.51 μμΓυαλιά οράσεως BOSS 1256 και BOSS 1255:
Τα νέα ανδρικά γυαλιά οράσεως με στρογγυλεμένη και τετραγωνισμένη σύγχρονη γραμμή είναι κατασκευασμένα από έναν ιδανικό συνδυασμό μετάλλου και ασετάτ, ενώ υπογραμμίζονται από ξεχωριστές λεπτομέρειες και λεπτούς μεταλλικούς βραχίονες με προσαρμοζόμενα πλαστικά ακροβραχιόνια για επιπλέον άνεση.  Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει τους συνδυασμούς: μαύρο/χρυσό, μαύρο/σκούρο μαυρισμένο ασημί, ταρταρούγα/σκούρο μαυρισμένο ασημί, ανοικτό γκρι/μαυρισμένο ασημί και καφέ/μαυρισμένο ασημί για το μοντέλο με τη στρογγυλεμένη φόρμα και μαύρο/χρυσό, μαύρο/μαυρισμένο ασημί, καφέ κοκάλινο/μαυρισμένο ασημί, μπλε/μαυρισμένο ασημί και καφέ/μαυρισμένο ασημί για το μοντέλο με την τετραγωνισμένη φόρμα.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου BOSS παράγεται και διανέμεται από το Safilo Grοup.

Συντελεστές 

Μοντέλο: Orlando Bloom 

Φωτογραφία και Σκηνοθεσία: Cliff Watts 

Στυλίστας: Maryam Malakpour

Grooming: Cristal Liz

BTS: Adam Amengual + Tommy Moore

Παραγωγή:  Collateral Films

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4