SILMO Paris 2021: Βρίσκοντας Ξανά την Ανθρώπινη Επαφή

Ελάτε μαζί μας στην έκθεση SILMO Paris στις 24-27 Σεπτεμβρίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο Paris Nord Villepinte.
Πρόσφατα ανακοινώθηκε από την γαλλική κυβέρνηση το πλάνο για την σταδιακή απελευθέρωση της χώρας από το lockdοwn. Αυτό επιβεβαιώνει επίσημα αυτό που περιμέναμε: θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν εμπορικές εκθέσεις και συνέδρια.
Από τις 30 Ιουνίου, δεν θα υπάρχει μέγιστη χωρητικότητα για τέτοιες εκδηλώσεις, αρκεί να τηρούνται τα μέτρα υγείας που εξακολουθούν να ισχύουν.
Τα οφέλη των παγκόσμιων εκστρατειών εμβολιασμού και η επιταχυνόμενη πορεία τους, η χαλάρωση των διασυνοριακών μετακινήσεων, η καθιέρωση του ευρωπαϊκού δελτίου υγείας και η προφανής επιθυμία των επαγγελματιών να επανενωθούν, μας επιτρέπουν σήμερα να επιβεβαιώσουμε ότι η έκθεση SILMO Paris 2021 θα πραγματοποιηθεί κανονικά.
‘’Μετά από δυο χρόνια χωρίς σημαντικές παγκόσμιες συναντήσεις, η επανένωση των οπτικών θα είναι πιο έντονη, είμαι σίγουρη. H ομάδα της SILMO Paris εργάζεται σκληρά για να προετοιμάσει την φετινή συνάντηση μας και όλοι μας ανυπομονούμε να σας δούμε. Ανυπομονούμε επίσης να σας εντυπωσιάσουμε για ακόμη μια φορά με το ταλέντο αυτών των φανατικών επαγγελματιών, να απολαύσουμε την χαρά της ανακάλυψης καινοτόμων ιδεών, να συναντηθούμε και να απολαύσουμε τις συζητήσεις μας. Είναι ξεκάθαρο πως όλη η τεχνολογία του κόσμου δεν θα είναι ποτέ αρκετή για να αντικαταστήσει τη δύναμη και το συναίσθημα μιας εκδήλωσης δια ζώσης’’ 
AMELIE MOREL 200x169
Amélie Morel (Πρόεδρος της SILMO Paris)

Ελάτε λοιπόν να μας βρείτε 24-27 Σεπτεμβρίου 2021 στην SILMO Paris για να ανακαλύψουμε ξανά την ικανοποίηση που προσφέρουν οι δια ζώσης συναντήσεις και να βιώσουμε μια έκθεση γεμάτη προσωπικές και ανθρώπινες επιχειρήσεις, δημιουργική αλληλεπίδραση και θετική ενέργεια.
03 silmo paris 2019 3t9a4294jpg 48803716047 o
 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4